Hosszu haju Anyukak, ti mit tesztek h a hajatok normalisan alljon, mindig szep es gondozott legyen?
Hosszu hajam van.A ferjem nem engedi h levagassam.
1 honapos a kisfiam es ha nem kotnem ossze allandoan azt tepne.De amugy is felek kiengedni nehogy egy hajszalat veletlenul lenyeljen stb...
Igy mindig ossze van kotve,sot inkabb ilyen konty-felesegbe osszefogva es szerintem eleg gaz igy.
Ti mit csinaltok a hajatokkal?
Otletek?
Elore is koszi:).
Koszonom a valaszokat!
Kulon halam annak aki a linket is kuldte.
Nem tudom ki pontozgat le titeket.Sajnalom h valasz helyet pontozgat.
Nekem a terhesség alatt nőtt meg, és most nem akarom levágatni, de "utálom" ugye, mert ha kiengedem, mindig az arcomban van, ebben a melegben izzadok, mint a ló, a kislányom 10 hónapos, imádja tépkedni, és nagyon hullott is, de szerencsére elmult. Mostanában már kontyban alszok, és nappal is ugy van, de minimum összefogva. ritka, ha kiengedem, de akkor legalább látszik, hogy szép hosszu :)2-3 naponta mosom, és mivel beszáritani nincs időm, igy magától szárad, általában felcsurkázva.
Már megszokta a férjem, de ő sem örülne, ha levágatnám.
Van hogy próbálom befonni, nem mindig sikerül, de azért próbálok kihozni jó dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!