Baba az autóban?
Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.
Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.
38 egy nyamvadt zsemléért ment be, tehát nem valami fontos dologért és képzeld ugyanolyan felelötlen lett volna ha tampont nem tart otthon, vagy egyéb élelmiszert. Ennek semmi köze a túlzott féltéshez, mivel egy csecsemőről van szó, nem tudod elrontani a nevelését.
Kérdező! Igazán vicces vagy a gyámügyes szövegeddel. Már értem miért van olyan sok bántalmazó környezetben nevelkedő gyerek, munka helyett a gyámügyesek a gyk-n kérdezgetnek hülyeségeket és fogalmuk sincs a vonatkozó jogszabályokról, sőt élelmiszert sem képesek tárolni otthon.
Nem hagyom kint
Egyébként a Csellengők főcímdalára senki nem emlékszik? Gyerek voltam, amikor ment a tv-ben. Soha nem felejtem el az anyukát, aki kint hagyta babakocsiban a gyereket és elvitték. Tudom, hogy megrendezett jelenet, de azért rémisztő, ahogy a műsor is az volt a rengeteg eltűnéssel.
Nemrég egyébként itt volt kérdés, hogy egy anyuka egyedül hagyta a 8 éves lányát a sparban, amíg elaszaladt postára és kihívtak a biztonsági őr a rendőröket, akik ki is mentek és bevitték a gyereket és az anyukát is. Volt kihallgatás és minden kutya füle. Persze volt felháborodás is, de a rendőrök szerint fenn állt a kiskorú veszelyeztetese. Akkor egy pár hónapos baba esetében...
de hiába győzködjük egymást. Van, akinek ez belefér, van akinek nem. Én az utóbbi táborba tartozok.
A Csellengok musortol en mindig annyira feltem! Es azota is elfog a retteges ha a zenejere gondolok. Pedig mar 36 vagyok. Es igen, itt van a szemem elott, ahogy elviszik a gyereket :(
Es mennyi ilyen van igazabol is!
még a postárt sem megy le...meg stb. Voltak ilyen válaszok.
Ráadásul megállok a bolt ajtajában, beszaladok. az ajtó mellett a pénztár. Abszolút rálátok az autóra. Van vagy 3 nagyobb lépés a pénztár és a kocsi között. Húú, micsoda veszélyeztetés.
Vidéki élet: míg megetetem a bocikat, disznókat, majd egy órát egyedül van a gyerek. Bent. alszik. Vagy udvaron, de nem a közelbe, mert a bocik veszélyesek egy kicsire.
Egyedül hagyom néha: mert sietni kell, mert a nap 24 órája kevés ennyi mindenre.
Vannak itt olyan válaszok, hogy megdöbbentő. Nem tudom, hogy hasogatna fát pl. Magára köti a gyereklt?Vagy megfagynak inkább??
Kicsit túl van misztifikálva ez. És kisvárosi kisbolt előtt senki nem fog gyereket lopni. A csellengőkbe igen nagy boltba ment ki és forgalmas utcán hagyta a gyereket.
Képzeld, egy kisvárosban ugyanúgy lophatnak gyereket. Már nem a 20-as években vagyunk a faluban is van átmenő forgalom.
Egyébként teljesen mindegy, de jogilag az utcán egyedül hagyni egy gyereket egy bezárt autóban miközben én egy épületbe bemegyek ez jogilag a gyerek veszélyeztetése.
Az , hogy otthon te kimész az udvarra, az nem az , azért az udvar és az utca között van különbség nem?
És igen, lehet fát hasogatni, nem hallottál még a babakocsiról, meg ugye ott a bébiőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!