Baba az autóban?

Figyelt kérdés

Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.

Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.

2016. dec. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
66%

38 egy nyamvadt zsemléért ment be, tehát nem valami fontos dologért és képzeld ugyanolyan felelötlen lett volna ha tampont nem tart otthon, vagy egyéb élelmiszert. Ennek semmi köze a túlzott féltéshez, mivel egy csecsemőről van szó, nem tudod elrontani a nevelését.

Kérdező! Igazán vicces vagy a gyámügyes szövegeddel. Már értem miért van olyan sok bántalmazó környezetben nevelkedő gyerek, munka helyett a gyámügyesek a gyk-n kérdezgetnek hülyeségeket és fogalmuk sincs a vonatkozó jogszabályokról, sőt élelmiszert sem képesek tárolni otthon.

2016. dec. 7. 22:14
 52/72 anonim ***** válasza:
45%
Valaki írt a kazánba begyújtó hozzászólónak, hogy lakásban sem hagyná egyedül a gyereket...Na már most tél van, fűtés nélkül szar helyzet van...A kazánház pedig nem babának való....
2016. dec. 7. 23:42
 53/72 anonim ***** válasza:
92%

Nem hagyom kint

Egyébként a Csellengők főcímdalára senki nem emlékszik? Gyerek voltam, amikor ment a tv-ben. Soha nem felejtem el az anyukát, aki kint hagyta babakocsiban a gyereket és elvitték. Tudom, hogy megrendezett jelenet, de azért rémisztő, ahogy a műsor is az volt a rengeteg eltűnéssel.

Nemrég egyébként itt volt kérdés, hogy egy anyuka egyedül hagyta a 8 éves lányát a sparban, amíg elaszaladt postára és kihívtak a biztonsági őr a rendőröket, akik ki is mentek és bevitték a gyereket és az anyukát is. Volt kihallgatás és minden kutya füle. Persze volt felháborodás is, de a rendőrök szerint fenn állt a kiskorú veszelyeztetese. Akkor egy pár hónapos baba esetében...

de hiába győzködjük egymást. Van, akinek ez belefér, van akinek nem. Én az utóbbi táborba tartozok.

2016. dec. 7. 23:46
 54/72 anonim ***** válasza:
89%

A Csellengok musortol en mindig annyira feltem! Es azota is elfog a retteges ha a zenejere gondolok. Pedig mar 36 vagyok. Es igen, itt van a szemem elott, ahogy elviszik a gyereket :(

Es mennyi ilyen van igazabol is!

2016. dec. 7. 23:50
 55/72 anonim ***** válasza:
60%
A kérdezőnek csak a szája nagy a gyámügyes hazugsággal, de nem küldené a privit. Tudod ugye, ha más fb linkjét küldöd a magadé helyett, akkor azért is be lehet perelni?
2016. dec. 8. 06:34
 56/72 anonim ***** válasza:
29%
Itt némely anyuka meghallna az igazi vidéki élettől. Baba+többgyerek, állatok, kert, szántóföld, tanya. Ezeket elolvasna szakadok, hogy mit csinálnának :)
2016. dec. 8. 09:58
 57/72 anonim ***** válasza:
54%
Előző, mi köze a vidéki életbek ahhoz, hogy egy három hónapos csecsemőt az anyja az autóban bezárva hagy, míg ő bemegy egy épületbe? Én is vidéken lakom, és vannak állatok, és igen kimegyek az udvarra megetetni őket. Ez nem egészen ugyanaz mint amikor az UTCAN egy autóba bezárom , és bemegyek egy épületbe .
2016. dec. 8. 10:08
 58/72 anonim ***** válasza:
18%

még a postárt sem megy le...meg stb. Voltak ilyen válaszok.

Ráadásul megállok a bolt ajtajában, beszaladok. az ajtó mellett a pénztár. Abszolút rálátok az autóra. Van vagy 3 nagyobb lépés a pénztár és a kocsi között. Húú, micsoda veszélyeztetés.

Vidéki élet: míg megetetem a bocikat, disznókat, majd egy órát egyedül van a gyerek. Bent. alszik. Vagy udvaron, de nem a közelbe, mert a bocik veszélyesek egy kicsire.

Egyedül hagyom néha: mert sietni kell, mert a nap 24 órája kevés ennyi mindenre.

Vannak itt olyan válaszok, hogy megdöbbentő. Nem tudom, hogy hasogatna fát pl. Magára köti a gyereklt?Vagy megfagynak inkább??

Kicsit túl van misztifikálva ez. És kisvárosi kisbolt előtt senki nem fog gyereket lopni. A csellengőkbe igen nagy boltba ment ki és forgalmas utcán hagyta a gyereket.

2016. dec. 8. 10:17
 59/72 anonim ***** válasza:
22%
ment be bocsánat. hideg van idekint :)
2016. dec. 8. 10:17
 60/72 anonim ***** válasza:
54%

Képzeld, egy kisvárosban ugyanúgy lophatnak gyereket. Már nem a 20-as években vagyunk a faluban is van átmenő forgalom.

Egyébként teljesen mindegy, de jogilag az utcán egyedül hagyni egy gyereket egy bezárt autóban miközben én egy épületbe bemegyek ez jogilag a gyerek veszélyeztetése.

Az , hogy otthon te kimész az udvarra, az nem az , azért az udvar és az utca között van különbség nem?

És igen, lehet fát hasogatni, nem hallottál még a babakocsiról, meg ugye ott a bébiőr.

2016. dec. 8. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!