Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.
Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.
En is bent hagynam, ralatok a kocsira, tenyleg 5 perc es a gyerek alszik, nincs ezer fok... siman! Ennyi erovel a kocsiban, ahogy megyunk akkor is rosszul lehetek bla bla. Ezek mar nalam a tulfeltes hatarai... persze feljtuk oket, de azert nem kell bevizionalni mindent.
2016. dec. 7. 13:29
12/72 anonim válasza:
Ekkora gyereket kiveszek a bébihordozóban, nem fog felébredni. Nagyobb gyerek necces, de én nem hagynám az autóban, akkor inkább átszervezem a programot. Egyszer csak az ATM-hez akartam kiugrani a kocsiból, pont elaludt a fiam, nem ugrottam ki, megoldottam máshogy.
Mások vagyunk, a barátnőm rendszeresen simán otthonhagyta az alvó egyévesét reggelente fél órára amig a nagyobbat elvitte oviba. Nem gondolok róla semmi rosszat, de én nem tenném. Ugyanigy vagyok a te eseteddel is.
2016. dec. 7. 13:31
13/72 anonim válasza:
Kint állok meg a bolt ajtaja előtt. Rálátok a kocsira. Sz@r anya vagyok ezek szerint, de kint hagyom, ha tényleg csak 1 kiló kenyérért megyek be. Sőt tegnap cigiért mentem be, ott is kint hagytam. Volt vagy 20 mp. Hagyjuk már ezt a rosszul lesz stb. Na, ha én most rosszul lennék, itt mellettem a 1,5 éves. Mi lenne? Sokkal nagyobb veszély, hisz szabadon van. Bármi kárt tehet magában estig. Ha a boltba rosszul leszek, tudját az az én autóm, ott kukucskál belőle a gyerek. Ovi előtt pl nem hagytam soha, amíg bevittem a másikat. Az már messze volt. De ha mindhárom gyerek a kocsiba, akkor otthagytam őket, míg beszaladtam az ovis kajáért. a nagy sulis már. Elszórakoztatja ha elkezd sírni.
2016. dec. 7. 13:38
14/72 anonim válasza:
Nem hagynám az autóban. 3 hónaposan olyan babakocsija volt, amire az autós ülést rá lehet tenni, így észre se vette, hogy kiveszem a kocsiból. Nem hinném, hogy emiatt pusztulásra érett lennék, egyszerűen csak felelősséggel tartozom egy kiszolgáltatott életért, és feleslegesen/saját kényelmem érdekében nem hívom ki magam ellen a sorsot, pláne, ha van kompromisszumos megoldás. De mivel nem egy környéken lakunk, nehéz lenne ezt a szituációt így megítélni, elképzelhető, hogy vannak olyan helyek, ahol minden gond nélkül ott lehet hagyni a babát a kocsiban.
2016. dec. 7. 13:46
15/72 anonim válasza:
akkor én is szar anya vagyok! de én is kint hagynám. sokkal tovább tart míg kiveszed beviszed visszateszed, mint hogy beszalad az anyuka.
mellesleg hideg meleg szerintem megfázhat a baba. jobb helyen volt a kocsiban.
amúgy ha idősebb babát írsz még azt gondolnám rólam beszélsz.
2016. dec. 7. 13:46
16/72 anonim válasza:
Beviszem mindenképpen. :) Sose hagyom az autóba egyedül.
2016. dec. 7. 13:54
17/72 anonim válasza:
2 vagyok aki beszaladt a kolbaszért! :)
Ja soknak igaza van mi van ha otthon lesz rosszul az anyjuk. Én mindig egyedül vagyom velük egyedülállóként magyarán mondva nincs senki a közelembe és a gyerkek mellett ha rosszul lennék itthon sokkal veszélyesebb mintha a boltban esnék össze. Kisboltban mondjuk vidéken mindenki ismer mindenkit szóval tudnák hogy gyerekem van.
Igen azért lesz a sok életképtelen fiatal mert sosem hagyják később se kibontakozni. Persze egy 3 hónaposnak még fogalma sincs mi történik csak azt látja ha felkel nincs ott anya.
Na meg aztán lehet ugyan olyan felelősség teljes az is aki beszalad egy zsömléért.
Ne túlozzanak itt sokan, mert a fele inkább lehet csak irigyle hogy még a wcre se tud egyedül elmenni.
2016. dec. 7. 13:58
18/72 anonim válasza:
Soha sehol nem hagynam egyedul egy szazad masodpercre sem!!!
2016. dec. 7. 14:05
19/72 anonim válasza:
Nem hagyom egyedül az autóban, meg úgy egyáltalán nyilvános helyen sehol. Ha nem akarom felkelteni, akkor majd megyünk boltba ha felkelt.
2016. dec. 7. 14:07
20/72 anonim válasza:
Egyszerűen nem kerülnék ilyen helyzetbe. 1 zsemle? Ez eleve hülyeség, 1 családnál soha nincs szükség csak 1 datab zsemlére. A nagybevásárlást házhozszállitással oldom meg. Ha kell valami, azt munka után a férjem megveszi pár perc alatt. Ha pedig kimennék a kisboltba a gyerekkel, akkor nem autóval mennék. És nem hagynám nent az autóban egyedül, mert valóban bármi történhet, velem, vagy a gyerekkel pár perc alatt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!