Használtok légkondit autóban pár hónapos baba mellett?
Nálunk elöl ül, mert a 3 évesemmel ketten hátul vagyunk.Valahogy hátra kellene mellénk szorítani, és akkor jó lenne ezek szerint.
Hosszú útra megyünk, amit légkondi nélkül nem bírnánk most ki.
Köszi!
Az első ülésen nem utaztathatod, ha van légzsák az autóban. Ezt csak azért írom le, mert ha légkondi van, feltételezem, hogy légzsák is.
Mi egyébként igen, használjuk, 2 hónapos, de ő hátul ül. Viszont itthon is folyamatosan megy, ha a nappaliban vagyunk, akkor nem kapcsoljuk ki, mikor áthozzuk. Ebben a férjem véleményére adok, hiszen ő az orvosunk is: a babák testhő szabályozási képtelensége miatt a meleget is nyilván fokozottan érzik, ezért ilyenkor őket fokozottan kell hűteni is. Így mi eszerint járunk el, persze nem direktbe a légkondi mellé ültetem/nem alá fektetem. :)
Utolsó, ha ki van kapcsolva a légzsák, használhatja elől is a hordozót, én is úgy használtam.
Mi rendszeresen utazunk vidékre szülőkhöz 200 km. Én nem tettem előre egyiket sem a hosszú úton, hátul utazott mindkettő, ha már nagy volt a nyűglődés, megálltunk és hátra ültem hozzájuk. Középen simán elfértem a hordozó meg a 3 évesem gyerekülése között. Légkondi mindig ment első perctől kezdve, nem nagyon hidegre állítva, inkább, mint ebben a kánikulában légkondi nélkül utazni, pláne hosszú távra.
Nálunk is ki van kapcsolva a légzsák.
Szerintetek hátul üljön a kettő?Lehet, hogy változtatunk.Csak azért volt így, mert láttam rendesen mind a kettőt akkor is, ha én vezettem.
Holnap Balcsira megyünk.Kipróbáljuk a dolgokat.
Mindenkinek köszi!Kellemes nyarat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!