Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtok légkondit autóban...

Használtok légkondit autóban pár hónapos baba mellett?

Figyelt kérdés
Ha csak a legalacsonyabb fokozatra állítom akkor szerintetek használjam?Eddig nem mertem, hátha megfázik 4 hónaposom.

2012. júl. 4. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
4 hónapos, pici korától használjuk, ő úgyis hátul ül, háttal a légkondinak, felhúzzuk a napvédőt is, így közvetlenül rá nem megy, de a kocsit hűtjük. Hőgutát kapnánk mindannyian, ha nem használnánk. Viszont nem állítjuk túl hidegre, 25 fokra.
2012. júl. 4. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Nálunk elöl ül, mert a 3 évesemmel ketten hátul vagyunk.Valahogy hátra kellene mellénk szorítani, és akkor jó lenne ezek szerint.

Hosszú útra megyünk, amit légkondi nélkül nem bírnánk most ki.

Köszi!

2012. júl. 4. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért te ülsz hátul? Miért nem a baba?
2012. júl. 4. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Amúgy nem túl hidegre állítva, háttal bekötve szerintem lehet, esetleg még egy textil pelussal be kell takarni, és nem fázik meg
2012. júl. 4. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első ülésen nem utaztathatod, ha van légzsák az autóban. Ezt csak azért írom le, mert ha légkondi van, feltételezem, hogy légzsák is.

Mi egyébként igen, használjuk, 2 hónapos, de ő hátul ül. Viszont itthon is folyamatosan megy, ha a nappaliban vagyunk, akkor nem kapcsoljuk ki, mikor áthozzuk. Ebben a férjem véleményére adok, hiszen ő az orvosunk is: a babák testhő szabályozási képtelensége miatt a meleget is nyilván fokozottan érzik, ezért ilyenkor őket fokozottan kell hűteni is. Így mi eszerint járunk el, persze nem direktbe a légkondi mellé ültetem/nem alá fektetem. :)

2012. júl. 4. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha ki van kapcsolva a légzsák, használhatja elől is a hordozót, én is úgy használtam.

Mi rendszeresen utazunk vidékre szülőkhöz 200 km. Én nem tettem előre egyiket sem a hosszú úton, hátul utazott mindkettő, ha már nagy volt a nyűglődés, megálltunk és hátra ültem hozzájuk. Középen simán elfértem a hordozó meg a 3 évesem gyerekülése között. Légkondi mindig ment első perctől kezdve, nem nagyon hidegre állítva, inkább, mint ebben a kánikulában légkondi nélkül utazni, pláne hosszú távra.

2012. júl. 4. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!A kocsiban is,meg a lakásban s megy a légkondi,van egy 5 éves,és egy 4 hónapos kislányom.Egyiküket sem zavarja,nem lettek még nem betegek miatta.Szerintem nyugodtan használhatod,bár én is azt javaslom,hogy a kicsinek jobb lenne hátul...Én még soha nem tettem magam mellé,ha vezetek,mindketten hátul ülnek-a kicsi a hordozóban,a nagy ülésmagasítóban.Üdv:2 kislány anyukája
2012. júl. 5. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Na jó de a légzsákot kikapcsolni szerintem hatalmas felelőtlenség...
2012. júl. 5. 09:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Nálunk is ki van kapcsolva a légzsák.

Szerintetek hátul üljön a kettő?Lehet, hogy változtatunk.Csak azért volt így, mert láttam rendesen mind a kettőt akkor is, ha én vezettem.

Holnap Balcsira megyünk.Kipróbáljuk a dolgokat.

Mindenkinek köszi!Kellemes nyarat!

2012. júl. 5. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!