Anyukák! Szerintetek hiba lenne világos színű műbőr ülőgarnitúrát venni pici baba mellett?
Alapjában véve műbőrt(texilbőrt)lenne nagy hiba venni...2 év és dobhatod a kukába:(
Világosat meg kisbaba mellé???semmiképp egy tollvonás és vége ....
sajnos tapasztalatból beszélek:(((
Textilbőrt neee!!!!
3x cseréltettem ki,mert állandóan kirepedt!
Ezek használatra nem valók,csak dísznek,baba mellé meg pláne nem!
De igen tönkre fog menni:-(
Igaz nekünk nem textilbőr csak simán textil Ikeás tört fehér sarokülőnk van én is azt gondoltam majd vigyázunk rá...
Ráadásul mosható is a huzatja fél évente mossuk is de ne tudd meg, hogy néz ki...már szégyenlem! Pedig a nagyobbik még csak 2,5 éves cipővel nem járunk bent de teljesen leamortizálta! Olyan foltok lettek rajta ami nem jön ki és mosásról-mosásra több lesz:-((
Nekem még mindig tetszik és nem is illik más színű garnitúra oda ezért én is gondolkozom, hogy lecseréljük de majd ha a kicsi is legalább 4 éves lesz és valami bőrszerűre ami letörölhető és nem issza be a foltokat!
2-es vagyok!
A textilbőr cserék után bőrt vettünk,ez jó volt azt leszámítva,hogy nyáron ugye tapad,ja és csak kanapé volt(nem kinyitható),ezért ezt is lecseréltük egy sarokgarnitúrára ahogy megjött a pici!Ez bevált! :)
Mi is sötét bőrre cseréltük,de télen hideg nyáron ragadsz hozzá:(Nekem ez sem jött be!
1.voltam
A sötét színű tiszta bőr vált be nálunk. Könnyű letörölni, az meg nem játszik nálunk, hogy télen hideg, nyáron meleg, ugyanis télen is fűtünk és nyáron sem szauna a lakás. :-)
Ha világos színű lenne, már dobhattuk volna ki, kicsik még a gyerekek - a nagy is csak 3 éves múlt - nem tudnak vigyázni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!