Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szerintetek hiba...

Anyukák! Szerintetek hiba lenne világos színű műbőr ülőgarnitúrát venni pici baba mellett?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek, a vanília színűek, de nem tudom, nem-e megy tönkre hamar (karcolódás, kikopás, a későbbiekben ha véletlenül ráfirkál a gyerek? Szerintetek?
2012. jan. 13. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 4 éve (még akkor nem volt gyerkőcöm)vettünk HÓFEHÉR ülőgarnitúrát.Közben megszületett két gyerkőcöm is (most 3,5 és 1,5 évesek)Az ülőke műbőr és nagyon szép állapotban van.Ha összecsokizták letöröltem.Egy percig sem bántam meg hogy megvettem.Jó minőségű bűbőr.
2012. jan. 15. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
egy hónapja vettünk pici baba mellé egy vajszínű bőr garnitúrát. Sokat nézegettem körbe, de nekem ez tetszik és tisztán lehet tartani, egy kis kosz és popsitörlővel pillanat alatt lejön, akár a filc is.
2012. jan. 16. 10:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egy fontos dolog! A papírokon van valami infó a bőr minőségéről? Kopás és dörzsállóság?

Hol vettétek? Ha van esetleg honlapja a cégnek....

2012. jan. 17. 10:50
 14/15 Ambrus Borbála válasza:

egy másik kérdésben találtam ajánlást műbőr tisztításhoz a Stoffinet szerre a minap. tényleg szupi. baba mellett gyakran szükséged kell majd tisztitanod :-( Udv, Bori

csak innen küldték:

[link]

2012. márc. 11. 15:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Közben megvettük az ülőgarnitúrát. Az ülőfelület, háttámla zsákszövet,

a karfái textilbőr.

Vajon zsákszövethez is jó ez a tisztítószer?

Körülnézek ezen az oldalon, köszönöm szépen!

2012. márc. 12. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!