Baba az autóban?

Figyelt kérdés

Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.

Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.

2016. dec. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 A kérdező kommentje:

Nem, nem minősül veszélyeztetésnek, ez nem itt kezdődik. Elfogadom én, ha más nem teszi meg, szimplán reagáltam. Kérlek, menjél be egy gyámügyre, és panaszolj be, hogy egyedül hagytam a gyereket 2 egész percre. Privátban nagyon szívesen megírom a címemet, sőt, a facebookomat is, ahol láthatod, hogy esetmenedzser vagyok (gyermekjólétiben ez az új nevük a családgondozóknak), teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi minősül veszélyeztetésnek. Nem a törvény ill. jogszabály alapján, hanem a gyakorlati életben. Ezzel a történettel egy olyan gyámhatóság is elhajtana, ahol évi 3 eset merül fel. Szóval pont nem jó embernek puffogsz ;)

Mondom, el tudom fogadni a véleményt, de nehogy már el akarjátok venni a gyerekemet azért, mert 2percre egyedül hagytam fényes délben...

2016. dec. 7. 16:00
 42/72 anonim ***** válasza:
73%
Nem hagyom felügyelet nélkül a gyerekemet és a kocsiba sem zárom be soha, még akkor sem ha ott állok mellette. Mindig figyelek, hogy úgy zárjam be a kocsit (kulccsal), hogy ő már nincs benne.
2016. dec. 7. 16:55
 43/72 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, de akkor mi a kérdésed tulképp? Ha szerinted ez ok, aki meg leírja, hogy neki nem fér bele, annak a véleménye meg lehurrogni, lekontrázni való, akkor tényleg, mi a kérdés?

Ha valóban, 100%-ra biztos lennél magadban, eszedbe se jutna itt kérdezgetni, és nem várnád a téged megerősítő, mást meg lehüléző hozzászólásokat...

Valami így nem kerek, ne haragudj...

Legalábbis én, ha valamit ösztönösen jónak látok, nem kérem ki idegenek véleményét róla...

(egyébként én se hagyom utcán egy percre sem, de már tudom, hogy húzzam le magam a kotyón ;)

2016. dec. 7. 17:03
 44/72 anonim ***** válasza:
29%

30as válaszoló.

Most akkor ellentmondassz magadnak.

Először irod rossz akaró és fotózna aztán irod hogy ott hagyod valakivel meg bemész a pekségbe. Addig nem jön rosszakaró hogy amúgy ott hagyod egy vadidegennel?

2016. dec. 7. 17:23
 45/72 anonim ***** válasza:
10%

40# Mi ebben a túlpörgés? Hogy leírtam és eszembe jutottak olyan dolgok amik meg is történhetnek? Tudod úgy, mint az ájulás. Már miért ne borulhatna rá az anya a babára, ha elájul?

Mi ebben a túlpörgés? Gondolkozz már.. Vagy csak simán bele akartál kötni valakibe még mielőtt elgondolkoznál?

2016. dec. 7. 17:31
 46/72 anonim ***** válasza:
16%
kisváros, házak közti kisbolt. Nem budapesti belváros. szövegértelmezés. Ált. isk. 2. oszt.
2016. dec. 7. 17:32
 47/72 A kérdező kommentje:
teljesen biztos vagyok benne, hogy nem csináltam rosszat, csak kiváncsi voltam mások véleményére is
2016. dec. 7. 19:33
 48/72 anonim ***** válasza:
63%
Tiltakozol vagy nem ez viszont kiskorú veszélyeztetése. Minek nevezed ha egy három hónapos kisbabát az utcán, az autóba bezárva hagysz teljesen egyedül míg te bemész egy épületbe ?
2016. dec. 7. 20:22
 49/72 anonim ***** válasza:
63%

Nem cselekedtel helyesen. Akarmi is a foglalkozasod. Jo peldat mutatsz.

Nem hagytuk kint soha a gyerekeket. Harom van.

2016. dec. 7. 20:32
 50/72 anonim ***** válasza:
49%
#46, legalább 2x leírtam, hogy ugyan nem hasonló helyen lakunk a kérdezővel, + azt írtam, mindenki a saját tapasztalataiból merít, nekem innen van, neki kisvárosból, ezért is lehet más a véleményünk. Így világos? Szövegértelmezés 2. osztály, soha nem késő ;)
2016. dec. 7. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!