Baba az autóban?

Figyelt kérdés

Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.

Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.

2016. dec. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem okozott problémát a babocsis művelet, és időben sincs több 1 percnél, öltöztetés helyett ilyen esetben csak betakartam. De akár kézben is bevittem az ülést. De mint írtam, más környék, más helyzet. Lehet, hogy ha vidéken, "mindenki mindenkit ismer" helyen élnék, másképp látnám. De biztos ami biztos, csatlakozom az elöttem szólókhoz, és ,,lehet, hogy sz@r anya vagyok" :D
2016. dec. 7. 15:13
 32/72 anonim ***** válasza:
20%

Hát akkor megállna az élet, ha el sem mozdulok a baba mellől. Akkor mesélek merészebbet. Nem rég fertőző hányás hasmenésen ment át mindhárom gyerek. suliba menni kellett a leckéért. Leálltam a füves részre és a kocsiban hagytam őket. Most kapaszkodj meg: a suli környékén van a közterület felügyelő ugye. Mondtam, hogy kocsiajtó zárva, de felszaladok a suliba (onnan már nincs rálátásom). Nem kértem mást, csak, hogy tudja, ott vannak, senki ne inzultálja az autót. Láss csodát, még nem ülök börtönben, csak mert 5 percre magukra hagytam őket.

Másik: gyógyszertárból hogy hoznék el 8 zsugor tápszert ha beviszem a kicsit??? Így is üresen kettőt kell fordulnom. Soroljam még a helyzeteket? Sehol sem fényképeztek le, sehol nem jelentettek fel.

Ja és a benzinkúton sem viszem be, pedig azt tartom a legveszélyesebbnek.

Szép is lenne ha minden sz@sért apára kellene várnunk...aki nincs is.

2016. dec. 7. 15:20
 33/72 anonim ***** válasza:
76%
32 szerencséd volt, attól még a törvények rád is vonatkoznak. Iskolás gyerek esetében nagy eséllyel nem fog szólni a rendőr egyébként, de egy autóban hagyott csecsemő könnyen feltűnik nekik.
2016. dec. 7. 15:25
 34/72 anonim ***** válasza:
52%
32-es, nem reklamoznam ha ilyen felelotlen lennek
2016. dec. 7. 15:28
 35/72 anonim ***** válasza:
70%
A 10-esnek igaza van, én a 9-es vagyok :))
2016. dec. 7. 15:31
 36/72 anonim ***** válasza:
9%
3 közül az egyik csecsemő. Jó legközelebb beviszem őket, remélem egy suliba járnak a gyerekeink és akkor is ezt mondod ha bevittük a vírust :)
2016. dec. 7. 15:33
 37/72 anonim ***** válasza:
28%
A felelőtlenség nem itt kezdődik hidd el. Azért mert valahogy meg kell oldani a dolgokat és biztos helyen hagyom pár percre,,,sokkal nagyobb veszélybe van amikor megyünk az autópályán a sok hclye közt
2016. dec. 7. 15:36
 38/72 anonim ***** válasza:
20%

20-as te annyira életszerűtlen vagy, na te aztán megfogtad a lényeget! Itt NEM a te életetekről van szó, hanem arról, hogy ki mit csinálna ekkor?

És, ha nem 1 db zsemlééért, hanem mondjuk 1 kg kenyér, fél rúd párizsi, 1 karton ásványvíz, 1 doboz tampont? Idióta.. Nagyon érted a lényegét...

De egyébként mondok mást: és ezt a többi agyonféltett nem normálisnak is. Persze, rosszul leszel, elájulsz, szívroham, stb.

Idiotizmus a köbön. Csak egyetlen kérdés ilyenkor: mi van, ha hordozóban van a gyerek, vagy pont kiveszed amikor elájulsz, és ekkor... rázuhansz! Máris agyon nyomtad a saját gyerekedet, leejtetted a földre, csontjait törte, fejét törte, etc.

Ti tényleg nem vagytok normálisak!

Ezzel többet ártotok, mint azzal, hogy bent maradt az autóban.

Ja! És akkor a terror támadásokról, késelésekről kisebb falukban nem is beszéltünk! Én is ki tudok ám találni marhaságokat "kedves" nem normális gyereküket túlféltett anyukák!

2016. dec. 7. 15:39
 39/72 anonim ***** válasza:
15%
Csak a statisztika kedvéért: 10 éve van gyerekem, 3 is azóta. Egyszer sem jött belém friss jogsival le a bolt elé senki, senki nem rabolta ki a kocsiból. Viszont egyszer leesett a vércukrom és elestem vele a lépcsőn. Kis hiján nem lett tragédia belőle. Na, akkor??
2016. dec. 7. 15:45
 40/72 anonim ***** válasza:
83%

#38, kicsit túlpörögtél xD

Tudod, mindenki a saját életéből, saját tapasztalataiból szűri le, hogy mi az, ami belefér neki és mi az, ami nem. Én #14-ként mint írtam, lehet, hogy bizonyos helyeken ott lehet hagyni, de én, aki Bp belvárosában éltem eddigi életem, nem ezt tapasztalom, egyszerűen nem bízom az utca emberében 3 percre sem. De nem is láttam még soha kocsiban hagyott babát, mert ugye sokan vagyunk nemnormális anyák.

2016. dec. 7. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!