Baba az autóban?
Történet a következő. 3 hós baba az autóban bebugyolálva alszik. Anya beszalad a boltba. Az autóval a bejárattól kb. 5m-re állt meg, a boltban 3 percet töltött. Kisváros, házak közti kisbolt, sosincs benn tömeg, max 30nm az egész, tehát tényleg kisbolt.
Ti kinn hagyjátok ennyi időre, vagy viszed-ébreszted? 1 zsemle megvételéről volt szó amúgy.
Hát akkor megállna az élet, ha el sem mozdulok a baba mellől. Akkor mesélek merészebbet. Nem rég fertőző hányás hasmenésen ment át mindhárom gyerek. suliba menni kellett a leckéért. Leálltam a füves részre és a kocsiban hagytam őket. Most kapaszkodj meg: a suli környékén van a közterület felügyelő ugye. Mondtam, hogy kocsiajtó zárva, de felszaladok a suliba (onnan már nincs rálátásom). Nem kértem mást, csak, hogy tudja, ott vannak, senki ne inzultálja az autót. Láss csodát, még nem ülök börtönben, csak mert 5 percre magukra hagytam őket.
Másik: gyógyszertárból hogy hoznék el 8 zsugor tápszert ha beviszem a kicsit??? Így is üresen kettőt kell fordulnom. Soroljam még a helyzeteket? Sehol sem fényképeztek le, sehol nem jelentettek fel.
Ja és a benzinkúton sem viszem be, pedig azt tartom a legveszélyesebbnek.
Szép is lenne ha minden sz@sért apára kellene várnunk...aki nincs is.
20-as te annyira életszerűtlen vagy, na te aztán megfogtad a lényeget! Itt NEM a te életetekről van szó, hanem arról, hogy ki mit csinálna ekkor?
És, ha nem 1 db zsemlééért, hanem mondjuk 1 kg kenyér, fél rúd párizsi, 1 karton ásványvíz, 1 doboz tampont? Idióta.. Nagyon érted a lényegét...
De egyébként mondok mást: és ezt a többi agyonféltett nem normálisnak is. Persze, rosszul leszel, elájulsz, szívroham, stb.
Idiotizmus a köbön. Csak egyetlen kérdés ilyenkor: mi van, ha hordozóban van a gyerek, vagy pont kiveszed amikor elájulsz, és ekkor... rázuhansz! Máris agyon nyomtad a saját gyerekedet, leejtetted a földre, csontjait törte, fejét törte, etc.
Ti tényleg nem vagytok normálisak!
Ezzel többet ártotok, mint azzal, hogy bent maradt az autóban.
Ja! És akkor a terror támadásokról, késelésekről kisebb falukban nem is beszéltünk! Én is ki tudok ám találni marhaságokat "kedves" nem normális gyereküket túlféltett anyukák!
#38, kicsit túlpörögtél xD
Tudod, mindenki a saját életéből, saját tapasztalataiból szűri le, hogy mi az, ami belefér neki és mi az, ami nem. Én #14-ként mint írtam, lehet, hogy bizonyos helyeken ott lehet hagyni, de én, aki Bp belvárosában éltem eddigi életem, nem ezt tapasztalom, egyszerűen nem bízom az utca emberében 3 percre sem. De nem is láttam még soha kocsiban hagyott babát, mert ugye sokan vagyunk nemnormális anyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!