Nem sikerül alkalmazkodnom az anyasághoz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Keményen dolgozom azon, hogy ne legyek olyan, mint amilyen példákat láttam korábban (önismereti anyagokat olvasok, jártam anyás csoportba is beszélgetni, minden gyerekneveléssel kapcsolatos könyvet elolvasok, stb.). Türelmetlen vagyok, feszült, nem tudok megfelelően bánni velük, és a dackorszak sem könnyíti meg a helyzetet. Hogyan lehet fejlődni, hogy jobb legyek? Nem vagyok jól, hogy nem sikerül. Nincs nap, hogy ne kiabálnék, mert kihoznak a sodromból. :(2016. nov. 30. 09:35
11/11 anonim válasza:
szerintem viszont ha őszinte akarsz lenni magaddal,a gyerekek születése előtt is hajlamos voltál már kiborulni,görcsölni, voltak önismereti problémáid!?
ha igen akkor ez jobb nem lesz,hamarabb kellett volna cselekedni. Én a helyedben felkeresnék egy pszichológust,legalább jól kibeszélheted magadból. nekem segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!