Hány éves korodban éreznéd azt, hogy idős vagy az anyasághoz?
Figyelt kérdés
Pl. Hogy már szégyellnél szülni,gyereket vállalni?2016. márc. 5. 08:43
1/14 anonim válasza:
Szégyent sosem szabad érezni! (szerintem)
Én 42 éves korig szülnék max.
A harmadik babát 33 évesen szültem. Most 40 vagyok, nem érezném magam öregnek egy negyedikhez, ha szeretnénk, de nem vállalunk többet.
2/14 anonim válasza:
Szégyellni nem kell. De 35 fölött már nem szülnék.
3/14 anonim válasza:
Nem szégyelném, de 35 felett már nem szülnék,ha csak nem csúszik be.
4/14 anonim válasza:
Olyan 40 körül. De sokat számít ám a fittség is, mert lehet, egy fitt, sportos 40-es hamarabb megszül egy babát, mint egy magát karban nem tartó 20-as éveiben járó.
5/14 anonim válasza:
Nekem 30 az "álomkor" ameddigre már 3 gyereket szeretnék. De ha továbbcsúszna, még kb 33-ig simán vállalnám, de max 35. Afelett nem szívesen.
6/14 anonim válasza:
Azért ez nem csak a fittségen múlik,mert lehet valaki 40 évesen fitt egészséges,de a szervezete akkor is öregszik,a génjei,sejtjei roncsolódnak,már semmi nem olyan,mint 20 évesen,főleg az első gyereknél probléma, ha valaki később szül.Nem a fittség miatt nem szülnék 35-36 felett,egyszerűen szülni már szerintem igenis nem fiatal 40 körül a nő.
7/14 anonim válasza:
Én 34 leszek nemsokára, nyáron születik a második gyerkőcünk. A párom most bezsongott, hogy legyen 3. is (nem, nem a CSOK miatt, mert nincs rá szükségünk). Én kicsit óckodom tőle, majd meglátjuk, el nem zárkózom. Eddig úgy voltam vele, hogy max. 35 éves koromig szülök. De ha hamar összejönne a 2. után, olyan 1 éves kora körül, akkor nem bánom. Egyedül akkor nem vállalom be, ha a 2. szülésem is császár lesz.
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt elfelejtettem írni, ami az első gondolatom volt a kérdést olvasva. Tehát már 7 éve anya vagyok, az is maradok még 80 évesen is, tehát sosem leszek elég idős az anyasághoz.
A szüléshez, gyermekvállaláshoz már igen, mint írtam, nálam 35-36 éves kor fér még bele a szülésbe. :D
9/14 curáku válasza:
Szégyent soha nem éreznék, de 35 fölött már nem szülnék.
10/14 anonim válasza:
30 fölött már nem szeretnék szülni. 25 vagyok, van egy 2 évesem, még egy tesó belefér, több nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!