Azok akik gyermeket vállalnak, nem gondolnak bele, hogy milyen rosszat tesznek a születendő gyermekkel ha ebbe az országba és ebbe a világba születik bele szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Nekem nem tud segíteni egyik szülőm se, nagy szegénységbe élünk, tanulok amennyire csak tudok de mégse jutok előre. A létezés legszélén vagyunk, pedig nem most születtünk. Kőkeményen dolgozok két munkát is vállalok, mégsincs annyi pénzem, hogy saját albérletbe tudjak költözni. Ha szétnézek, nagyon sok velemkorú fiatalnak ez a sors jut. Minek szenvedni? Miért nem gondolnak bele a szülők, hogy jó nagy öröm a gyerek, de neki mekkora csalódás és szomorúság, hogy akárhogy akarja a világ egyre élhetetlenebb és egy rabszolga iga az egész amit napról napra azért kell csinálni, hogy ne haljon éhen az ember és ne fagyjon meg. Nem luxus vagy vágyott dolgokért dolgozok, hanem élelmiszerért meg tüzelőért. Ez ma lehet álmom és cél egy emberi életben? Szerintem ez olyan kiábrándító, hogy 17 évesen már ennyire nincsenek ábrándozható dolgok, mert a kemény valóság szele ennyire megcsap. :(2016. nov. 26. 16:12
21/24 anonim válasza:
Tanulatlan szegény nőknek, nem érdekli saját gyermeke sorsa. Csak azért szülnek gyereket, hogy ne kelljen dolgozni. És tudja gyermekre hivatkozva markát tartani államnak. Adjanak sok pénz, mert ő munkanélküli éhező szegény anyuka.
22/24 anonim válasza:
Hát én pont nem azon gondolkodtam hogy milyen rosszat teszek a gyerekeimmel ha megszülöm őket mert hogy milyen a világ. 2 gyermekünk van. Szeretnénk még kettőt. A 300nm-es házunkban mind a 4-nek lenne külön szobája és az idén is új iphonet kértek a Jézuskától... Én úgy gondolom érzelmileg is képesek leszünk még két gyerkőcöt bevállalni és nem lesz kevesebb a másik kettőnek se emiatt. Igaz a mi taktikánk az hogy picit nagyobb korkülönbséggel szülessenek hogy legyen időm mindegyikkel igazán babázni. Biztosan menne egyszerre kettőt is pelenkázni de nyugisabb így és kipihenten sokkal könyebb. Mielőtt bárki azt gondolná hogy a szüleim vagy a párom támogatásából finanszírozzuk az életszinvonalunkat szeretném leszögezni hogy pont én vagyok az nőként aki eltartja az egész családot egy jókor jól megválasztott saját vállalkozással amit még szülés alatt is én irányítottam telefonon keresztül és sose bíztam másra...
23/24 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, mivel foglalkozol??????????????
2016. dec. 17. 21:40
24/24 anonim válasza:
Programozó vagyok a vállalkozásom is fejlesztéssel foglalkozik. Kezdetben évekig egyedüli fejlesztő voltam a saját cégemben aztán apránként nőtt a csapat és néhány kisebb irodát külföldön is nyitottunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!