Lányok nektek is olyan nehéz volt összehangolni a bölcsi kezdést és egy esetleges munkahelyváltást? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 11:58
1/3 anonim válasza:
Fogtál volna gazdag pasit, akkor nem lenne ilyen bajod. Vegyél példát pár celebről.
2/3 Kevinanyuja válasza:
Én akkor fogok iskolát kezdeni (OKJ), amikor bölcsibe megy a fiam. Illetve jobban mondva ezért megy bölcsibe, hogy elkezdhessem a sulit. Remélem semmi nehézség nem lesz. Mi az, amivel gondod volt? Miben mutatkozik meg, hogy nem sikerült összehangolni a kettőt? Nem szeret ott lenni a pici? :)
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Kedves, hogy írtál. Szeptemberben fogja kezdeni a kisfiam a bölcsit, de nálam most aktuális a munkahelyváltás is, ugye a régin fel kell hogy mondjak a műszakok miatt, van remény egy jobbra, de ugye oda is már októberben várnának, de még nem mondtak semmi fixet, így még a korábbinál nem mondtam fel. Meg számolni kell gondolom pár esetleges betegséggel, akkor meg borul minden...
2014. aug. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!