Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Távirányítós játék a 15 éves...

Távirányítós játék a 15 éves gyereknek? Szerintetek? Normális?

Figyelt kérdés
Párom fia 15 éves. Elhízott, keveset mozog. A fia kérése az volt névnapi ajándéknak, hogy kinézett egy távirányítós autót, és az kell neki. 5 ezer forintos játékról van szó, nem az árával van a baj. Számomra furcsa, és nem tudom kezelni a helyzetet, hogy anyuka miért vesz a nagygyereknek ilyen pici gyereknek való játékot, és miért hagyja hogy a gyerek otthon is matcbboxokkal és legoval játszon, ha nem ezekkel, akkor számítógépen,telefonon játszik, amikor ennél a korosztálynál ez már szerintem nem normális. Még csak fél éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de ez engem kifejezetten zavar. Főleg, hogy számítógépfüggő is, napi 6-8 óra legalább. Tanácsot kérnék, hogy ez ekkora gyereknél normális-e, vagy túllihegem a dolgot.

2016. nov. 17. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 Vilcsianyuja ***** válasza:
O.K., tanultam a korábbi hibámból, rájöttem, hogy biztos törölt válasz miatt csúszott el a számozás, még mielőtt felháborodtam volna :)
2016. nov. 17. 14:47
 72/80 A kérdező kommentje:

Kedves 13:57-es!

A 4 féléves szociális munkás képzés most hogy jön ide??

Egyáltalán nem jellemző rám, hogy arrogáns, pökhendi lennék. Ha ismernél, tudnád, hogy ez nem igaz. Felcseszett 1-2 troll hozzászólása, akiknek lövésük sincs a témához, de böfögnek itt szabadon. Erről van szó.

A fiúnak nincsenek a korosztályában barátai, a meglévő haverjai 10-12 évesek és gépezni járnak össze. Sajnos valóban a fiú a tévében szinte csak rajzfilmeket néz, de azt néha több órán át. Különben "unatkozna", azt mondja, más nem érdekli.

2016. nov. 17. 14:50
 73/80 anonim ***** válasza:
65%

Ha az egy két troll idegesìtett fel, akkor miért nem azokkal kötöszködsz???

A 8-as vàlaszoló teljesen jól leìrta a véleményét, az hogy neked nem tetszik az sem ok arra, hogy személyeskedj.

Igen érdekes a felfogàsod,hogy az élő fàba belekötsz és arrogàns vagy,de azokhoz akik leostobàztak hozzà sem szólsz. Ja... Értelmes ember ìgy csinàlja...pfff

Bravo

2016. nov. 17. 15:10
 74/80 anonim ***** válasza:
65%
Én 28 évesen is el tudok játszani egy távirányítós autóval órákig :)
2016. nov. 17. 15:50
 75/80 anonim ***** válasza:
52%
Akkor te most kivel élsz együtt kérdező? Az anyával vagy az apával?
2016. nov. 17. 15:59
 76/80 anonim ***** válasza:
Hányan vagytok ebben a kapcsolatban? 😂
2016. nov. 17. 16:29
 77/80 anonim ***** válasza:
Pedig ő nagyon jól elmondta! Még kacagtam is a megfogalmazásán! :) KÉrdező te meg ásdd el magadat. Még mindig nem tudod felfogni ugye? Hogy 15 évesen nincs azzal a gyerekkel semmi baj. Persze, ha a fél város szétQná, akkor azzal igazán elégedett lennél ugye?! Szánalmas vagy.
2016. nov. 17. 21:45
 78/80 anonim ***** válasza:
32%

Hányan vannak abban a kapcsolatban? Az apa, és ez a nevelőapa, akik együtt vannak. Ez fúj az anyára is. És féltékeny rá.

Tehát a kérdező búza. Együtt él egy férfival, a volt apával. Ez a búza pedig az új apa.

A 40-es az "új 30-as". Szopaccs.

2016. nov. 17. 21:55
 79/80 anonim ***** válasza:
73%

Akkor én sem vagyok normális, mert 25. évesen szeretek pl. színezni? :D

(2 gyerekem van )

2016. nov. 21. 10:36
 80/80 anonim ***** válasza:
73%
4 féléves szociális munkás képzés? Te ennyire ostoba vagy? 7 félév alapképzés, 4 félév mesterképzés, csak szólok. Te firtattad a válaszolók iskolai végzettségét, különösen azokét, akik felnőtt létükre szeretnek még játszani. Én leírtam a sajátomat. Téged minősít, hogy ezzel az információval már nem tudsz mit kezdeni.
2016. nov. 22. 08:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!