Távirányítós játék a 15 éves gyereknek? Szerintetek? Normális?
Kedves 15-ös!
Végre valaki jól látja a helyzetet és nem csak okoskodik ezerrel.
Az a baj, hogy valóban 10 éves korban megragadt a gyerek. Viselkedésben, gondolkodásban 10 éves szinten van. Anyuka akart már menni vele pszichológushoz, de félt mindig hogy őt hibáztatják majd a félrenevelésért. Így inkább időnként elsírja magát és magát hibáztatja, hogy alkalmatlan a gyereknevelésre. Én biztatom mindig, hogy mellette vagyok és segítem tanácsokkal a nevelésben. Ő ennek örül, mert érzi, hogy a gyerek letojja a fejét, nem fogad neki szót bármit kér tőle. Csak a számítógépezés van programnak.
Meseszeru tortenet.
Alig ismerheted oket, fel eve. Es megis te vagy az elso feleseg lelki szemetesladaja...
Vilcsianyuja te vagy az elmebeteg.
Senki nem mondta,hogy csak ez a két lehetőség van. Ez a két véglet.
De làtom te sem olvasgattàl sok pszichológia könyvet. De az észosztàs az megy...
Bàr az én hibàm,mert ostobàkkal nem éri meg vitatkozni, csak lehúznak a szintjükre és megvernek a rutinjukkal.
"Nem akartam írni, de pont a gyerek biológiai apja van kiakadva a gyerekre, hogy anyuka rosszul neveli, nem neveli kamaszként, hanem pici gyerekként. A gyerek nem merné elárulni soha az apjának, hogy ő kapott egy ilyen autót, mert az apja felrobbanna dühében, és kiosztaná a gyereket is és az anyukát is. "
KérdezőCSKE!
Akkor tehát innen fúj a szél, te rosszindulatú és végtelenül ostoba!
A párod volt nejét nem bírod, te rosszindulatú némber! Ha valami bajod van, azt a drága pároddal beszéld meg, ne tőlünk várj visszaigazolást a kretén gondolkodásmódodra! Ha pedig a drága párod kiosztaná a gyereket egy teljesen normális ajándék miatt, akkor pedig igencsak megérdemlitek egymást Kretén Kérdezőcske!
Zsák a foltját! Lehet zokogni az alig fél éves párod vállán!
Na persze...napi kamu...
Ja hogy a sràc màr le is van maradva... Aha. És ez persze kicsit sem lett volna relevàns a kérdés feltevéskor...
Persze persze...
Kérlek kérdező mesélj még.
Gondolom majd 2 vàlasszal odébb kiderül,hogy ezen màr túl vagytol rég és neked a minta szülőnek még a szàmìtógépezésről is sikerült leszoktatnod a fiút és együtt jàrtok futni,hogy le tudjon fogyni...
Távirányítós autóval én is játszanék.
(40 feletti vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!