Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Távirányítós játék a 15 éves...

Távirányítós játék a 15 éves gyereknek? Szerintetek? Normális?

Figyelt kérdés
Párom fia 15 éves. Elhízott, keveset mozog. A fia kérése az volt névnapi ajándéknak, hogy kinézett egy távirányítós autót, és az kell neki. 5 ezer forintos játékról van szó, nem az árával van a baj. Számomra furcsa, és nem tudom kezelni a helyzetet, hogy anyuka miért vesz a nagygyereknek ilyen pici gyereknek való játékot, és miért hagyja hogy a gyerek otthon is matcbboxokkal és legoval játszon, ha nem ezekkel, akkor számítógépen,telefonon játszik, amikor ennél a korosztálynál ez már szerintem nem normális. Még csak fél éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de ez engem kifejezetten zavar. Főleg, hogy számítógépfüggő is, napi 6-8 óra legalább. Tanácsot kérnék, hogy ez ekkora gyereknél normális-e, vagy túllihegem a dolgot.

2016. nov. 17. 08:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Végre valaki jól látja a helyzetet és nem csak okoskodik ezerrel.

Az a baj, hogy valóban 10 éves korban megragadt a gyerek. Viselkedésben, gondolkodásban 10 éves szinten van. Anyuka akart már menni vele pszichológushoz, de félt mindig hogy őt hibáztatják majd a félrenevelésért. Így inkább időnként elsírja magát és magát hibáztatja, hogy alkalmatlan a gyereknevelésre. Én biztatom mindig, hogy mellette vagyok és segítem tanácsokkal a nevelésben. Ő ennek örül, mert érzi, hogy a gyerek letojja a fejét, nem fogad neki szót bármit kér tőle. Csak a számítógépezés van programnak.

2016. nov. 17. 09:55
 22/80 anonim ***** válasza:
79%

Meseszeru tortenet.

Alig ismerheted oket, fel eve. Es megis te vagy az elso feleseg lelki szemetesladaja...

2016. nov. 17. 09:58
 23/80 anonim ***** válasza:
85%

Vilcsianyuja te vagy az elmebeteg.

Senki nem mondta,hogy csak ez a két lehetőség van. Ez a két véglet.

De làtom te sem olvasgattàl sok pszichológia könyvet. De az észosztàs az megy...

Bàr az én hibàm,mert ostobàkkal nem éri meg vitatkozni, csak lehúznak a szintjükre és megvernek a rutinjukkal.

2016. nov. 17. 09:58
 24/80 anonim ***** válasza:
70%

"Nem akartam írni, de pont a gyerek biológiai apja van kiakadva a gyerekre, hogy anyuka rosszul neveli, nem neveli kamaszként, hanem pici gyerekként. A gyerek nem merné elárulni soha az apjának, hogy ő kapott egy ilyen autót, mert az apja felrobbanna dühében, és kiosztaná a gyereket is és az anyukát is. "

KérdezőCSKE!

Akkor tehát innen fúj a szél, te rosszindulatú és végtelenül ostoba!

A párod volt nejét nem bírod, te rosszindulatú némber! Ha valami bajod van, azt a drága pároddal beszéld meg, ne tőlünk várj visszaigazolást a kretén gondolkodásmódodra! Ha pedig a drága párod kiosztaná a gyereket egy teljesen normális ajándék miatt, akkor pedig igencsak megérdemlitek egymást Kretén Kérdezőcske!

Zsák a foltját! Lehet zokogni az alig fél éves párod vállán!

2016. nov. 17. 09:59
 25/80 anonim ***** válasza:
100%
Vilcsianyunak: 14 éves korában a húgom még javában barbizott!
2016. nov. 17. 10:02
 26/80 anonim ***** válasza:
82%

Na persze...napi kamu...

Ja hogy a sràc màr le is van maradva... Aha. És ez persze kicsit sem lett volna relevàns a kérdés feltevéskor...

Persze persze...

Kérlek kérdező mesélj még.

Gondolom majd 2 vàlasszal odébb kiderül,hogy ezen màr túl vagytol rég és neked a minta szülőnek még a szàmìtógépezésről is sikerült leszoktatnod a fiút és együtt jàrtok futni,hogy le tudjon fogyni...

2016. nov. 17. 10:02
 27/80 Vilcsianyuja ***** válasza:
33%
Ott írtam, te szerencsétlen, hogy kezelje úgy a kérdező, hogy ez a gyerek HOBBIJA! Erre nekem esel, hogy ez komoly hobbi! Egyszerűen fogalmad sincs, mit írok, csak rám támadhass, te elmebeteg!
2016. nov. 17. 10:03
 28/80 anonim ***** válasza:
100%

Távirányítós autóval én is játszanék.

(40 feletti vagyok.)

2016. nov. 17. 10:05
 29/80 anonim ***** válasza:
100%
Akik szerint orbitalisan nevetseges ennyi idosen jatszani, tuti csak tiz even aluli gyerekeik vannak.
2016. nov. 17. 10:08
 30/80 anonim ***** válasza:
30%
Szánalmas hogy a többség szerint normális ha távirányitos autozik és legozik egy 15éves.Egy pár ezer forintos auto nem megy olyan gyorsan hogy olyan elményt adjon mint egy benzines vagy eredeti márkás auto kicsinyitett változata.Most nem arrol van szó hogy néha előveszi a legot mev az kisautot mert az nem baj,de az hogy ezt rendszeresen teszi ott már gondok vannak.16éves az öcsém 14a hugom eggyik sem dedozik már.Ennyi ídős korban a barátok a suli és az életre valo felkészülés lenne a fontos.Ezért van ennyi betokosodott idiota mert a többség szerint elfogadhato ha döglik a szobájába a gyerek legozik gepezik meg autot tologat.Szánalmas...Mielött jöttök a dumával van egy 7éves kisfiam akiből nem lessz betokosodott magányos gyerek....
2016. nov. 17. 10:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!