Távirányítós játék a 15 éves gyereknek? Szerintetek? Normális?
Szóval te eldöntötted, hogy nem normális, de azért kiírtál egy kérdést, hogy megtudakold, mások szerint is így van-e, aztán csodálkozol, ha nem mindenki osztja a te véleményedet. Bocs, ez nem vall túl sok észre :D
Neked nincs saját gyereked? Mert ha van, akkor foglalkozz azzal. Ha nincs, akkor sincs túl sok közöd a párod gyerekéhez, pláne fél év után. Majd a szülei eldöntik, hogy mit vesznek neki, van neki anyja is, apja is, az ő dolguk. Egyébként meg tök normális, hogy ezekkel játszik, maximum ezt a haveroknak nem mondják az ekkora gyerekek, de otthon tök jól elvannak még az ilyesmivel, elhiheted.
Az, hogy gépfüggő, nem jó, de azt sem a te dolgod megoldani. Kinek képzeled te magad a gyerek életében? Mert igazából nem vagy te neki senkije, most még pláne nem, fél év után mit akarsz te?
Annyira elkapáltátok a kérdezőt, hogy meg se mernek szólalni azok, akik esetleg szintén úgy gondolják, hogy furcsa, ha egy 15 éves kamasz ilyenekkel játszik. Pedig de, furcsa. Ti, zömmel nők, ti barbiztatok, vagy akár legóztatok 15 évesen, középiskolás korotokban? Hadd furcsállja már a kérdező is kicsit!
Abban egyetértünk, hogy beleszólni semmi joga, de azért véleménye neki is lehet. Inkább itt írja ki magából.
Kérdező, könyveld el úgy ezt a jelenséget, hogy a fiúnak ez a hobbija, és kész. Lehet, hogy korának megfelelően játszik ezekkel a játékokkal. Az volna a gáz, ha tényleg úgy játszana, mintha fiatalabb volna 5-10 évvel. De akkor az élet minden területén úgy viselkedne.
Tevedsz. A ferjem gyerekkent is megkapta a vagyott jatekokat. Erdekes stilusod van, meg kell hagyni.
Gondolom, egy 300.000 Ft-os telefont jobb otletnek tartasz.
Pfff na akkor légy boldog,zsàk a foltjàt... 2 h.ü.lye egy pàr.
Remélem akkor is ilyen büszke leszel a tizenegykét éves felnőttes gyerekeidre amikor majd a felnőttes dolgok miatt dugnak meg isznak,cigiznek. Erre max az aluliskolàzottak büszkék a putriba, hogy józsika milyen stramm gyerek, mert x lànyt megb...ott 12 évesen.
Gondolom akkor szerinted azok az emberek sem normàlisak,akik felnőttként rubik kockàval jàtszanak, sakkoznak vagy épp fociznak hisz ez mind csak jàték, te meg egy q.rva komoly felnőtt ember vagy...
A tàvirànyìtàsú autó épìtés és versenyeztetés pedig egy elég komoly hobbi kisszivem, jó lenne tàjékozódni, hogy ne legyél ennyire ostoba.
Meg javasolnék olvasgatni egy két felnőttes könyvet, mondjuk jàtékpszichológiàt,nagyon nagyon ràdférne.
Mert nem is az a baj, hogy műveletlen és tudatlan vagy, hanem az hogy erre vered magad.
Na pontosan ezért nem mer megszólalni az ellentábor... Utolsó, te komplett elmebeteg vagy, végig se olvastad, amit írtam.
Tehát két verzió van: vagy legózik egy 15 éves, vagy b..szik? Nem vagy normális.
Közel 30 évesen kaptam a férjemtől távirányítós autót, amit anno gyerekkoromban nem kaptam meg. A mai napig játszom vele.
Ez nem korfüggő játék. Még a 60 feletti szüleim is elkunyerálták pár körre, mert megtetszett nekik.
Vilcsianyuja igen legoztam és barbiztam 14-15 évesen. A baràtnőimmel. Nem csak én,hanem az egész korosztàly. A fiúk meg matchboxoztak.
Persze akkor màr màs is volt az életünkben nem csak a jàték de ez is bőven belefért.
Ma is ez lenne a normàlis,nem az hogy b.s.nak a diszkóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!