Ez már beteges, hogyan állíthatnám le a nővérem a szülésről? (bocsánat ha hosszú)
Sziasztok!
21 éves vagyok,van egy három szobás lakásom, ez annak köszönhető,hogy édesapámmal sokszor voltam kint angliában dolgozni. Ő még mindig ki szokott járni,de már csak ritkán, inkább itthon dolgzik mostmár mert sajnos már elég idős.(Továbbiakban leírom,hogy ez miért kapcsolódik ide).
Én egy kissebb városban élek míg ők Pesten (nem oly rég költöztek oda).
Van egy 24 éves nővérem.
A nővérem 16 éves volt mikor összejött egy 21éves fiúval. 17 évesen teherbeesett tőle, megtartotta a babát és 2010-ben meg is született az én drága unokahugom. Innentől kezdve tamo
Először még ott laktak a szüleimnél, akkor még kertesházuk volt.Nagy volt közte és a fiú között a szerelem.
Aztán megint kismama lett, szintén megtartották,és 2011-ben megszületett a kisfiuk is. Körülbelül fél évre rá elköltöztek a szüleinktől albérletbe, abba a kissebb városba ahol én is élek jelenleg. A fiú kamionosként dolgozott és dolgozik még jelenleg is(tehát nem keres rosszul).
2012 elején szintén becsusszant egy baba náluk,de elvetélt. Nagyon megviselte őket, aztán már terveztek másik babát,hogy "betöltsék az űrt". Sikerült is nekik, 2013-ban született egy gyönyörűszép kislányuk, aki sajnos egy menkes nevű betegségben 4 hónapos korában meghalt.(Isten nyugasztalja a kisangyalkát!)
Ez mindenkit nagyon megviselt. A nővérem és a párja elhidegültek egymástól. Nagyon rossz volt a kapcsolatuk,amolyan se veled se nélküled.
Aztán egy kis idő elteltével megint elkezdtek közeledni egymáshoz, ennek az eredményeképp született 2014-ben egy újabb kislányuk.
Nagy volt az öröm,úgy tűnt,hogy újra boldog kapcsolatban fognak majd élni. El is jegyezték egymást. Mindenki nagyon örült ennek a dolognak, ugyanis az Ő rosszkedvük rátette az egész családra a keresztjét.
Nagyon félek, hogy már késő!
A nővéred januárra várja az ötödiket, a terhessége utolsó harmadában van. Te meg szereted is őt a kicsikkel együtt.
Ha albérletbe megy, várhatóan nem tud gondoskodni a gyerekekről és szétszakad a család (gyámügy,stb.).
Minél előbb összehívnám a családot: nővéredet, a volt párját és szüleit és a te szüleidet.
Ott előttük mondanám meg, hogy ez sok, fizikailag és
anyagiakban egyaránt. A nagy család támogatását kérném az albérlet-kereséshez és és felajánlanék EGY délutánt egy héten, hogy besegítsek az új otthonukba. Apuka 1 nap, anyós 1 nap, após 1 nap, anyukád 1 nap, apukád 1 nap, így a nővérednek 1 nap jutna, amikor nincs segítsége. Aki nem vállalja, fizessen helyettest.
Azért megmutogatnám a lelakott otthonomat is az anyagi problémák mellett...
Kakukk-mentalitás a saját fészkéből kitúrni a szorgalmas madarat. Ne hagyd és remélem, a szüleid se engedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!