Ez már beteges, hogyan állíthatnám le a nővérem a szülésről? (bocsánat ha hosszú)
Sziasztok!
21 éves vagyok,van egy három szobás lakásom, ez annak köszönhető,hogy édesapámmal sokszor voltam kint angliában dolgozni. Ő még mindig ki szokott járni,de már csak ritkán, inkább itthon dolgzik mostmár mert sajnos már elég idős.(Továbbiakban leírom,hogy ez miért kapcsolódik ide).
Én egy kissebb városban élek míg ők Pesten (nem oly rég költöztek oda).
Van egy 24 éves nővérem.
A nővérem 16 éves volt mikor összejött egy 21éves fiúval. 17 évesen teherbeesett tőle, megtartotta a babát és 2010-ben meg is született az én drága unokahugom. Innentől kezdve tamo
Először még ott laktak a szüleimnél, akkor még kertesházuk volt.Nagy volt közte és a fiú között a szerelem.
Aztán megint kismama lett, szintén megtartották,és 2011-ben megszületett a kisfiuk is. Körülbelül fél évre rá elköltöztek a szüleinktől albérletbe, abba a kissebb városba ahol én is élek jelenleg. A fiú kamionosként dolgozott és dolgozik még jelenleg is(tehát nem keres rosszul).
2012 elején szintén becsusszant egy baba náluk,de elvetélt. Nagyon megviselte őket, aztán már terveztek másik babát,hogy "betöltsék az űrt". Sikerült is nekik, 2013-ban született egy gyönyörűszép kislányuk, aki sajnos egy menkes nevű betegségben 4 hónapos korában meghalt.(Isten nyugasztalja a kisangyalkát!)
Ez mindenkit nagyon megviselt. A nővérem és a párja elhidegültek egymástól. Nagyon rossz volt a kapcsolatuk,amolyan se veled se nélküled.
Aztán egy kis idő elteltével megint elkezdtek közeledni egymáshoz, ennek az eredményeképp született 2014-ben egy újabb kislányuk.
Nagy volt az öröm,úgy tűnt,hogy újra boldog kapcsolatban fognak majd élni. El is jegyezték egymást. Mindenki nagyon örült ennek a dolognak, ugyanis az Ő rosszkedvük rátette az egész családra a keresztjét.
Elnézést,véletlenül rányomtam a beküldés gombra.
Szóval folytatom itt.
Tehát örültünk,hogy minden rendben van.
És micsoda véletlen megint kismama lett 2015-ben adott életet egy kisfiúnak.
A párja mondhatni besokallt a sok gyerektől, folyamatosan dolgozott mellék állást is vállalt. És persze az egész család (a mi szüleink és a fiú szülei is)támogatják őket mai napig.
Megmondta, nővéremnek,hogy szedjen gyógyszert, rengeteget vitatkoztak ezen végül kiváltott egy fogamzásgátlót.
De az állandó vita megmaradt.
Nővérem,gondolt egyet és nem vette be a bogyókat,hátha egy újabb bébi felébreszti a lángot közöttük. Így megint terhes lett. Januárra van kiírva.
A fiú elhagyta. Persze a gyerekeknek megvesz mindent és fizet is utánuk meg viszi őket mindenhova.
Nem a gyerekek miatt hagyta el nővéremet,hanem azért,mert nem akarta ,hogy benne ragadjon egy ilyen kapcsolatban.
Namármost ez ugye nem tartozik rám, viszont nővérem és a gyerekek már körülbelül nálam élnek,mivel eljött abból a házból ahol a volt párjával élt.
Az lenne a problémám,hogy hiába van itt nem fizet bele semmibe és nem segít semmit.
Én is dolgozok,mikor hazaérek rohanok vásárolni,takarítok és főzök nekik is.
Bármikor amikor megkérem, hogy ugyan mosogasson már el, vagy pakolja össze a játékokat amit a gyerekek szét szórtak az a válasza,hogy ő fáradt mert kismama és a gyerekek lefoglalják.
Ha azt mondom,hogy vegyen pár dolgot ha már mást nem fizet legalább egy kenyeret azt mondja,hogy most nincs pénze,pedig a szüleink és a volt párja is utal neki pénzt.
A másik,hogy szeretnénk a párommal összeköltözni,de én kellemetlennek és szűkösnek erezném úgy,hogy nővéremék is itt vannak. Ugyanakkor akarmennyire is butus én nagyon szeretem őt és a gyerekeket. Nem tehetem ki őket mert nem tudnak hova menni. Mit tegyek?
Ja és magyarok vagyunk.
Felnőtt emberek, tudják, hogy mit tesznek!
Vagy azt akarod kihozni az egészből, hogy neked vagy apukádnak kell eltartani a nővéred családját? Mjután nem is egy városban éltek, gondolom, a háztartásba sem kell besegíteni és bébicsősznek sem kérnek fel.
Akkor ez miért baj, miért zavar?
Látom, folytattad, így az én válaszom már nem esedékes.
Próbálj meg beszélni a nővéreddel, sőt a volt párjával is az anyagiakról meg a te saját életedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!