Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell a (nagyon) fiatal...

Miért kell a (nagyon) fiatal anyukákat leszólni?

Figyelt kérdés

Elismerem, extrán fiatalon szültem, 16 évesen az első gyerekemet. A másodikat majdnem 18 évesen és most vagyok várandós a harmadikkal, 21 évesen.

nyilván nem magamat tartom el, hanem a szüleim és a párom tart el minket, de jó anyának tartom magam, a gyerekeim egészséges, jól viselkedő, boldog gyerekek. Persze, nincs 100 játékuk, csak 10 mondjuk, de tényleg nem szenvednek semmiben sem hiányt.

(Amúgy azóta leérettségiztem, most passzív éven leszek egyetemen. Levelezős óvodapedagógusira járok.)

A párommal már 7 éve vagyunk együtt, csak az első baba nem volt tervezett.

Az utcán mégis megbámulnak, a védőnő is beszólt, nem is egyszer.

Tudom, az emberek 99%-a nem alkalmas arra, hogy ilyen fiatalon szüljön és neveljen gyereket, de én szerintem jól megoldom - mégha nem is egyedül, hanem hatalmas nagy segítséggel. A szüleim imádják az unokákat, és izgatottan várják a harmadik gyerkőcöt.

Miért ítélkeznek felettem rögtön?

2016. júl. 28. 23:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
44%

Se irigy, se gonosz nem vagyok. Csupán realista. 3 gyerek élete múlik egy gyereken. Aki szerint ezzel semmi baj...ott is nagy gondok vannak.

Lehet, hogy példásan nevel a gyerekeket, lehet, hogy többet foglalkozik velük, mint mi együttvéve, de az sem kicsinyíti le azt a tényt, hogy tervezetten szül a semmire.

2016. júl. 29. 19:08
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Tipikusan azok a birkák szólnak be ilyenekért, akik másnak meg azt mondják, hogy aki a szexet vállalja, akkor a következményeit is vállalja. Ezeknek a szemében, ha elveteted a gyereket se jó, ha megtartod se jó... Ne is foglalkozz velük, én is simán megtartanám a gyerekem, ha becsúszna, hiába nincs még érettségim.
2016. aug. 3. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!