Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csődöt mondtam? (többi lent)

Csődöt mondtam? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb gondolataim vannak... Úgy érzem, hogy nem akarok anya lenni :(

Rabszolgának érzem magam :( magamra semmi időm sincs. Féltékeny vagyok a nővéremre mert neki még nincs gyereke. Azt csinál amit és akkor amikor akar. Néha azt kívánom bár meghalnék.. El akarok menekülni.

Utálom ezt . De már annyira elegem van. :(

Október óta folyamatosan bővülő testi panaszok kínoznak szervi betegség nélkül. Már nem bírom :(

Öngyilkossági gondolatok nem járnak a fejemben csak ez a bár végem lenne dolog. Nem tudnék ártani magamnak..

Nem tudom hogy már mit tegyek. Gyűlölöm magam. Itt van a két gyönyörű fiam és én meg itt kínlódok :(

Boldog akarok lenni! :( a legrosszabb, hogy én akartam a fiaimat. Most is imádom őket. Ha nincsenek velem nagyon hiányoznak de mégis itt ez az érzés, hogy menekülnék. Jól akarok lenni mint régen! Boldog, anyuka és feleség egyben. Kikészít ez az egész. Depressziós lennék? Hónapokon át jártam pszichológushoz mégsem jött a változás. Egyre rosszabb. Mit tegyek?

Van más is így? Vagy csak én?

2016. júl. 19. 08:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*megy
2016. júl. 19. 09:26
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Igen, ezt mondják, mert sajna,ha te nem eszközölsz változásokat,akkor mások nem tudnak rajtad segíteni!

MI olyan nehéz? Mi a rossz? Nem jársz el néha? Apuka nem foglalkozik saját gyerekeivel? Mert úgy tényleg szr lehet,ha csak neked van gyereked,neki meg nem...

2016. júl. 19. 09:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Esténként nem tudnál egy kicsit kiszabadulni a mókuskerékből? Elmenni valahová? Én mindig sportot szoktam ilyenkor írni, mert azt tartom a legjobb megoldásnak a kikapcsolódásra, de ha nincs kedved, akkor pl. vásárolni, fodrászhoz, barátnőkkel cseverészni, ilyesmi...

Meg nekem még sokat segít, ha picit a nagymamánál van a kisfiunk (csak egy van), és a férjemmel együtt csinálunk valami izgit.

Ne konkrétumok nélkül kérj segítséget, hanem találd ki, hogy mit szeretnél, kivel és hova menni, addig szerezz gyerekfelügyeletet.

2016. júl. 19. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szép kis család... Nem tudom, kire számíthatsz, ha rájuk nem. Nehogy a gyerekek igyák meg a levét :(
2016. júl. 19. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
muszáj feltöltődnöd. Ha a "kedves" család nem veszi észre magát, akkor kész tények elé kell állítanod őket. Pl. apa, légy szíves holnapután úgy szervezd, hogy este te leszel itthon a két gyerekkel, én elmegyek 18 órára X helyre (mindegy, mi, ami téged feldob kicsit). Vagy ugyanez nagyszülőkkel. Ilyenkor nem kérni kell, hanem kijelenteni....próbáld meg. Szorítok!
2016. júl. 19. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is volt egy ilyen időszakom. Én is fiatal vagyok, egy babám van, néha rám is furán néznek, de már túlléptem és lesz@rom mások mit gondolnak. Egy idegroncs voltam, én sem mentem ki egy ideig sehová. Mivel a (volt) barátaim velem egykorúak a bulizáson, pasizáson járt az eszük, aztán szép lassan eltávolodtunk egymástól, ettől még rosszabb lett a helyzet. Szegény babámmal bent sínylődtem csak. Aztán itt olvastam egy hasonló helyzetű anyától egy kérdést, és rájöttem, hogy hahó, anya vagyok, nem szabad ilyennek lennem, mert a gyerek sínyli meg. Eldöntöttem, hogy a holnapi nap egy szuper nap lesz. És az lett. És a következő is. Aztán kimerészkedtünk a nagyvilágba, és nálam nem sokkal idősebb anyukával összebarátkoztam. Néha voltak azért begubózós napok, ilyenkor felvittem anyóspajtáshoz a babám, és kijelentettem, hogy 1-2 órára itt hagyom, mert most erre van szükségem. És vigyázott rá. Meg minden hétvégén elviszi a párom egy-két órára, mert beszéltem vele, hogy erre nekem szükségem van. Határozottan mondtam neki, és megértette.
2016. júl. 20. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!