Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van félretett pénzetek, vagy...

Van félretett pénzetek, vagy hónapról hónapra éltek? Ha van, akkor mennyi?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 Betu ***** válasza:
0%

"Hagyjàtok màr szegényt"...blablabla.

😂😂😂 vicces hogy csak ennyi maradt meg abból amiket írtam. Szegény vagyok de nem hülye!!! Gazdagok még nem mentetek el nyaralni? Menjetek màr oszt szàlljatok le rólam!!!

2016. júl. 21. 19:42
 62/66 anonim ***** válasza:
46%
Betu! Szerintem kezeltesd magad. Állandóan azzal jössz, hogy te szegény vagy. Nem te vagy az egyedüli - sajnos. Ki tett megjegyzést arra, hogy szegény vagy? Senki, ezt csak te emeled ki minden egyes kommentedben. Ez már szerintem beteges!
2016. júl. 22. 12:09
 63/66 Betu ***** válasza:
0%
Azt csak idéztem nem volt kedvem leírni az egészet amit az egyik "kedves" vàlaszoló a fejemhez vàgott. Tudod mi van egyszerűen nektek ragadt meg egy szó az összes valaszombol. Azért ezt nem kellett volna írnod hogy kezeltessem magam. Mit gondolsz te rólam!? Azért mert nem hagyom hogy hülyének nézzetek?
2016. júl. 22. 20:57
 64/66 anonim ***** válasza:
46%
Te saját magadból csinálsz hülyét Betu!
2016. júl. 23. 09:42
 65/66 Betu ***** válasza:
0%
😂😂😂
2016. júl. 23. 11:04
 66/66 anonim ***** válasza:
62%
Még mindig nem érted? Az, hogy szegény vagy egyedül te érzed szégyennek, senki más. Nem hagyod, hogy hülyének nézzünk, te pont ezekkel a kommentjeiddel bizonyítod, hogy valami gond van. Az gondolom rólad a válaszaid alapján, hogy neked elég komoly önértékelési zavaraid lehetnek!
2016. júl. 23. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!