Van félretett pénzetek, vagy hónapról hónapra éltek? Ha van, akkor mennyi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 17:05
51/66 anonim válasza:
Betu!
Meglátszik az intelligenciaszinted....szerintem te ne nagyon dobálózz ilyen szavakkal,hogy "értékrend" ...
52/66 Betu válasza:
66%! Igen egy buta vidéki liba vagyok! Azért szültem, hogy a gyerekből éljünk meg! Elhiszed?! Kamuztam! Màr megint az értékrenddel jössz! Normàlisan dolgoztam az eddigi életem folyamàn ès mégsincs félretett pénzem ilyen van és nem csak nàlunk az biztos. Te pedig nem érted meg, hogy szàllj le rólam a te intelligenciàd hol van ha nem érted mit írok!
53/66 anonim válasza:
Miről beszélsz??? Itt mindenki hülye,hiszen egyikünk sem érti,hogy mit hadoválsz össze :D
54/66 anonim válasza:
Betum nem az a baj, hogy szegények vagytok. Hanem, hogy nem tufod mit jelent az a szó, hogy értékrend.
56/66 anonim válasza:
Azt még mindig nem magyaráztad meg,hogy szerinted a pénz meg az értékrend hogy függ össze...
57/66 Betu válasza:
"az értékrend szorosan összefügg a személy céljaival"
- tehàt ha nincs elég pénzem akkor hiàba az a célom, hogy megvegyek valamit vagy eljussak valahová nem biztos, hogy sikerülni fog. Így érthető vagyok! Màr elegem van abból hogy ezen a kiba....tt egy szóval foglalkozunk. Hagyjuk màr 66%!
58/66 anonim válasza:
Betu, neked komolyan üldözési mániád van! Senki nem tett volna megjegyzést arra, higy nincs spórolt pénzed, ha valamilyen furcsa elgondolás miatt te nem keverted volna bele a válaszodba az értékrendedet, aminek köze nincs ahhoz, hogy van pénzed vagy nincs. De azért azt leszólod, akinek van, mert a te értékrendedve nem fér be. Miért, akinek van pénze, annak milyen az értékrendje?
59/66 anonim válasza:
Hagyjátok már szegény. Nem érti a szójelentését, csak hallotta valahol és megtetszett neki.
60/66 anonim válasza:
Szerintem meg fölösleges vitatkozni, van akinek van és van akinek nincs kész, ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy akár az egyik akár a másik fél ne lenne jó szülő, vagy ne szeretné a gyerekét. Mi nem vagyunk gazdagok nincs spórolt pénzünk, de nem irigykedem arra akinek több jutott, egyszerűen hálát adok azért amim van, mert tudom másnak ennyi sincs. Eszembe sincs az időmet irigykedésre vagy veszekedésre pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!