Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van félretett pénzetek, vagy...

Van félretett pénzetek, vagy hónapról hónapra éltek? Ha van, akkor mennyi?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 17:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
55%
15. Írtam hogy NETTO 140-160at kerestem... nem bruttó.
2016. júl. 17. 20:23
 22/66 anonim ***** válasza:
58%
500 ezer egy fizu? nelünk kettőnknek nincs annyi fizunk, plusz gyes, csp, adókedvezmény, de félre tudunk tenni....
2016. júl. 17. 20:32
 23/66 Betu ***** válasza:
42%
Nincs félretett pénzünk. Viszont ha valami vâratlan kiadàs jött megoldottuk. Sajnos itt ahol lakunk nincs sok munkalehetőség. Én GYEDen vagyok iskolatitkâr a foglalkozàsom. A pàromnak jelenleg nincs munkâja, mégis megvagyunk. Nem megyünk nyaralni, nem fontos a kisfiunk 16 hónapos. Ha nagyobb lesz akkor majd megyünk egy csomó tervezett programra. Én màr mindent megterveztem, hogy hovà fogjuk elvinni amit élvezne és érdekes lehet szàmàra. Ahànyan itt írnak annak a fele sem igaz vagy valahol jó helyen laknak az orszàgban. Valakinek az a boldogsàg minél több pénze legyen, valaki pedig az apró örömök híve. Én nem vagyok irigy csak màs az értékrendem. Bàr biztos, hogy jó ha van spórolt pénz, nem mondom, de nem mindenki tud félretenni sőt csak kevesen tudnak szerintem.
2016. júl. 17. 20:45
 24/66 anonim ***** válasza:
64%
18-as! Arra nem gondoltál, hogy a férjed gyér 500 e Ft-os esetleg megtámogasd te is azzal, hogy elmész dolgozni? Sajnállak hogy ebből a kevéske pénzből nem tudtok spórolni, ez elég ciki rátok nézve szerintem!
2016. júl. 17. 20:50
 25/66 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Betu! (23-as válaszoló)

A 4-es válaszoló vagyok, sosem kamuzok, még itt a gyakorin sem. Békés megyében élünk egy kisvárosban, ha neked ez az ország jó része, hááát...

Dolgozunk, igyekszünk minden lehetőséget megragadni, mert jobb életet szeretnénk. Most várjuk a 3. gyereket, ezért is kellett előtte a házbővítés. Mindketten diplomások vagyunk, mindketten dolgozunk (igen, én is, bár 7. hónapban járok már). Itt, a világ végén is lehet jól élni, bár nincsen milliós fizetésünk, nem panaszkodunk.

2016. júl. 17. 21:22
 26/66 anonim ***** válasza:
91%
Van, kb. 500 ezer forint. Mondjuk nem a saját fizunkból raktuk össze. Annyi bevételünk van, hogy meg tudjunk belőle élni, de két közalkalmazotti fizetésből, albérletben élve nem igazán lehet félretenni. Örökségből van ez a pénz, eltettük vésztartaléknak. Illetve majd ha lakást szeretnénk venni, valószínűleg hozzá fogunk nyúlni, de addig azért egy kicsit mi is szeretnénk hozzátenni. Nem lesz sokkal több, de valamennyivel azért mégis.
2016. júl. 17. 21:41
 27/66 anonim ***** válasza:
34%
Igen néhány millió.
2016. júl. 17. 21:46
 28/66 anonim ***** válasza:
87%

"Én nem vagyok irigy csak màs az értékrendem. "

Milyen értékrendről beszélsz???? a kérdésnek köze nincs az értékrendhez,attól meg nem lesz szar ember valaki,hogy el tudja vinni a gyerekét nyaralni.Van aki nem a "majd"-ban él (majd elviszed programokra) hanem a mostban mert megteheti,vagy mert fontosnak tartja,hogy a gyerek lásson dolgokat.Te meg ítélkezel,szép vagy :/

2016. júl. 17. 21:49
 29/66 anonim ***** válasza:
33%
van, 2 millio ft jelenleg. ránk is igaz, amit irtak is tobben, hogy mindig van váratlan kiadás…pl. kellett egy második auto, az volt 1.2 millio, kulfoldon egy motoros letarolta a fél autot (1 éves, vadonatuj autorol van szo…) a kikuldott buntetes nekem 1 millio ft-nak megfelelo osszeg lett (Svájcrol van szo), aztan az autojavitasa elvitt kb. 200 ezret, plusz a férjem számitogépe tonkre ment, na akkor uj gépet venni szinten 300…végulis fixen 2 millio mindig van..de jo lenne, ha tobb lenne félre téve. (hitelunk egyébként nincs)
2016. júl. 17. 21:55
 30/66 Betu ***** válasza:
25%

Kedves 25! Rendben, akinek nem inge be vegye magàra. Örülök, hogy jól éltek az ilyen emberek meg is érdemlik akik megdolgoztak érte.😊

Kedves 28! Letàmadsz, mert nekünk nem a nyaralàs a legfontosabb, hàt te vagy szép!? Azt hiszed ettől több leszel te vagy a gyereked,hàt tévedsz. Még mi is eljuthatunk akàrhova teperünk érte elhiheted. Az meg miért fàj neked hogy tervezgetek? A kisfiam nagyon boldog mindent megkap aminek értelmét làtjuk. Jó nyaralàst!😂😂😂

2016. júl. 17. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!