Van félretett pénzetek, vagy hónapról hónapra éltek? Ha van, akkor mennyi?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 17:05
1/66 anonim válasza:
Van.
Most nem sok,mert nemreg vettunk lakast.
Most 400e van felre rakva.minden honapban 100e ft ot felre rakunk + amit parom maszekban keres.
2/66 anonim válasza:
Van félretett pénzünk. Viszonylag sok, ház eladásból kaptunk.
3/66 anonim válasza:
Van, mi is lakást vettünk és kórházi szülést is fizettünk, így most 400 a tartalékunk. Én CSED-en (ami ugye a fizetésemmel megegyező összeg, szóval jók vagyunk még), a férjem dolgozik, havi 25 a hitelünk. Minden hónapban igyekszünk félretenni azt az összeget, amit a másik lakásunk bérleti díjából kitermelünk (kb. 100.000-et), de nem mindig sikerül, pl. most nyaralás miatt nem.
4/66 anonim válasza:
Minden hónapban félre tudunk tenni 100-150ezret tisztán, megszorítások nélkül. Egész jó kis összeg volt már.
Tavaly ősszel bővítettük a házat, így közel 9 millió elment. (egészen májusig húzódott)
Aztán a nyaralás meg egy váratlan kiadás miatt most épp majdnem a nullán vagyunk.
Nem aggódom, szeptembertől lejár egy hitelünk is, a bevételeink nem csökkennek, így annyi, hogy újra kezdjük a gyűjtögetést.
6/66 anonim válasza:
Van, több millió, de bérelt lakásban élünk, lakásra gyűjtünk.
7/66 anonim válasza:
Én CSED-en (ami ugye a fizetésemmel megegyező összeg,
Hát persze. Én meg Mária terézia vagyok.
9/66 anonim válasza:
Mi olyan hihetetlen? A CSED tényleg kb. annyi mint a fizu...
Nem mindenki 30e gyest kap...
10/66 anonim válasza:
#9 De! Gyest mindenki azonos összegűt kap! Az összes többi ellátás,aminek köze van a fizudhoz, 70-80%-ának számolják. Lehet neked "majdnem annyi", mert nem 100 helyett 80-at kapsz, de másnak van egy kis kulonbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!