Néha igazságtalannak érzem a "munkaelosztást". Más is
érzett így?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy nem járok dolgozni, nem öröm. Egyrészt mert fiatal tini korom óta folyamatosan dolgoztam, másrészt szerettem is. Két kicsink van, kis korkülönbséggel. Szeretem és akartam őket. Csak úgy érzem, hogy mindenki màs élete vígan ment tovább, csak az enyémet jegelték le. A férjem is szereti a munkáját és mehet minden nap. Sőt, úszni is jár ugyanúgy és napi 2-3 órát van a gyerekekkel. Ideális. Nagyszülők látogatnak minket de ők is élik a maguk életét. Én nem járok dolgozni, barátok eltávolodtak, és az egész napom a két gyerek igényeinek kielégítéséről szól (az éjszaka is mert a kisebb mèg 2-3× kel). Úgy érzem megszüntem lètezni. Valaki màs plusz két keze vagyok. Néha kapok "kimenőt" hétvégén, de ez semmit nem javít a közérzetemen. :( Élni szeretnék. Munkát szeretnék. Saját életet, amiben akkor megyek wc-re amikor akarok. :( Nagyon fáradt vagyok azt hiszem. :(
Oké! Én csak a magunk helyzetünkből indulok ki. Amit írtam,hogy a férjemnek sok a vállalati program. Nekem meg ugye nincs. De ettől ő még, amikor hazajön a munkából, mindenben segít a gyerekek körül, úgy,hogy le sem tette a fenekét. Hiába jó a munkahely, kemény szellemi munka. Abban is el lehet fáradni. Én már csak tudom, a gyerekek előtt azt is csináltam.
2016. júl. 12. 16:16
32/33 anonim válasza:
Figyelj, nem bántani akarlak, de neked nem rossz. A férjed napi 2-3 órát van a gyerekekkel, kapsz kimenőt is. Olyankor miért nem csinqlsz valamit, amit te akarsz? Nem értem, miért nem akkor mész wc-re, amikor te akarsz, de mindegy, ez túlzás.
Egyébként meg felnőtt vagy, mondd meg, mi bajod, menj dolgozni, ha azt akarod. Csak ne gondold, hogy akkor könnyebb lesz. Hazajössz a munkából, összeszeded a gyerekeket, és akkor tudsz majd velük lenni, amikor minden mást is el kell végezned. Gondold át.
2016. júl. 12. 19:41
33/33 anonim válasza:
Elöször is fogad el magad ,nekem is lett hasam,és maradtak is fönt kg ,2 gyereknél is már .és ha szarul érzed magad ,otthon akkor igen is menny vissza dolgozni ,ad be bölcsibe gyerekeket.ne mások mondják. meg neked mikor mehetsz vissza dolgozni.én nekem is van kiskorkülönbségel születet gyerekeim igy mikor nagy 2 éves lett visszamentem dolgozni,kicsit 9 hónapos volt akkor bölcsibe jártak,semmi bajuk nem lett töle ,de nekem jot tet hogy dolgozhatam .söt nekem van egy lányom is ö,1 évesen ment bölcsibe én meg vissza dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.