Vágyom rá, de nem lehet. Hogy nyomjam el az érzést magamban?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy babát, de nem tehetem meg. Van már két fiam. Csak a párom dolgozik, több hitel terheli a bankszámlánkat. Ép hogy el evickélünk egyik hónaptól a másikig. Éhezni nem éhezünk, de ha egy nagyobb kiadás becsúszna igen csak bajban lennénk. Szóval most egy baba, nem lenne okos dolog. Ezt az eszem tudja jól. De lelkem annyira vágyik rá, hogy egyszerűen nem tudok másra gondolni.2016. júl. 10. 21:07
11/15 anonim válasza:
Én egyszerűen eldöntöttem, bogy az eszemre kell hallgatnom és ennyi. A vágy meg vágy marad.
12/15 anonim válasza:
Szeretnék egy babát... Ööhh van 2 gyereked most mi kell egy újabb csecsemő?? Ebbe mi a jó?
Lottózz! Talan bejön..
13/15 anonim válasza:
Legyél nevelőszülő. Pénzt is jeresel és ha bár nem véglegesen, de lesz még egy gyereked.
14/15 anonim válasza:
Minden agyban dől el. Mivel tudod,hogy most nem aktuális, ezért inkább arra koncentrálj,hogy dolgozz,hogy ott a két kisfiad. 3,5évet vártam(kisfiam 1,5éves kora óta),hogy végre terhes lehessek a 2.babánkkal sőt még így is halogattuk volna,csak munka és anyagi szempontbòl nem hoztuk össze hamarabb,muszáj volt az eszemre hallgatnom.5 év 3 hònap lesz köztük minden szempontbòl így volt jò.
15/15 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, dolgozni fogok és a két fiamra meg a férjemre koncentrálok,és arra hogy egyenesbe hozzuk az életünket. Mindenkinek köszönöm aki válaszolt!
2016. júl. 11. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!