Nagyon szeretnék babát, de még nem lehet. Hogy nyomjam el ezt magamban?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és még csak 1,5 év munkatapasztalat van a hátam, a párommal és ennyi ideje vagyunk együtt. Mindketten nagyon szeretjük a gyerekeket, de még 2-3 évet várni szeretne a barátom, ami teljesen logikus és érthető...de nekem szinte minden nap ezen jár az agyam :( Hogyan állíthatnám le magamat?2015. jan. 1. 21:22
1/2 anonim válasza:
Belemerülhetsz a munkádba, új kihívásokat kereshetsz benne. Vagy találsz egy hobbit, ami leköti az energiádat, a figyelmed, az időd. Vagy a barátod változtat a tervein. Te tudod, hogy a helyzetetekben, kapcsolatotokban minek van realitása.
2/2 kloetta válasza:
én 25 vagyok, szintén 1,5 év munka volt mögöttem ( a diákmunka nem számít sajna) mikor szültem.
Mi lassan 10 éve vagyunk együtt, én is éltem-haltam a gyerekekért. Nálunk cél volt előtte hogy legyen hova vinni a picit, ne a szülőknél lakjunk és anyagilag önállóan tudjuk nevelni.
Mi megbeszéltük hogy kb mennyi félretett pénz után és alkut kötve (persze én jobban szerettem volna) mikortól férne bele az életünkbe.
így tudsz vele kicsit talán alkudni :)
mi azt beszéltük meg mikortól próbálkozunk, hisz onnan minimum 9 hó mire baba lesz.
És nem is túl nagy a valószínűsége hogy rögtön össze is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!