Szerintetek ne is reménykedjek hogy ebben a stresszes, idegörlő helyzetben összejön a baba? Hogyan tudnék ezeken felülkerekedni, hogy érezzek magamban erőt és kitartást, hogy ne keseredjek el?
munkahelyen átszervezés, otthon egészségi gondok(szülő), költözés szükségessége, pár munka nélkül... :(
36/N
1 gyerek anyukája
Szia!
A stressz valóban megnehezíti a teherbe esést, de "csak" megnehezíti, és nem ellehetetleníti.
gondolj csak bele, hányszor halljuk nemkívánt terhességeknél, hogy "így is annyi bajom van, már csak ez hiányzott!".
Szóval nagyon sokan esnek teherbe stresszesen is.
Én is elég stresszes időszakomat élem, de igyekszem tenni ellene, amennyire tudok. Magnéziumot iszok, jógázok, és igyekszem odafigyelni arra, hogy rendezetten aludjak (időben lefeküdni, és kialudni magam.)
34N
1 angyalka anyukája
Szia!
Én most vagyok az 5. héten, de én sem számítottam rá, hogy pont most jön össze a baba!
A munkahelyen őrültekháza van, párommal pont eljegyeztük egymást, anyukám férjhez ment, szervezkedés, stb. Plusz még egy csúnya, hónapok óta tartó húgyúti fertőzésem is volt, de amint teherbe estem, rögtön elmúlt! :)
Szóval mindig van remény!
Üdv.
5 hetes km
#2 vagyok
Elméletileg az az alapja a riogatásnak, hogy a stresszhormonok befolyásolják a nemi hormonokat. Illetve nemrég egy jógaoktató mondta, hogy az állandó stressz a belső szervekre is hat, és a méhfal picikét húzodhat, amitől nehezebb a megtapadás.
De ezt iróasztal mögött ülő okosok mondják tankönyvek alapján.
Tárd ki a szíved egy kisbabára, és jönni fog az, ha itt az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!