Vágyom rá, de nem lehet. Hogy nyomjam el az érzést
magamban?
Pedig ezt ilyen körülmények között el felejteni, vagy legalább is halasztani. Ne a saját vágyaidat helyezd előtérbe, hanem a babának nézd az érdekét.
2016. júl. 10. 21:10
Mekkorák a gyerekek? Miért csak a párod keres?
2016. júl. 10. 21:26
3/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom,az eszemre kell hallgatnom,és a vágyat jó mélyen el kell temetnem magamban. Nem akarom, hogy egy ártatlan élet az én felelőtlenségem miatt szenvedjen. Az nem történhet meg.Először a saját életünket kell rendbe tennünk,most ez a legfontosabb!
4/15 A kérdező kommentje:
5 és 2.5 évesek. Gyesen vagyok!
Gondolj arra, hogy még legalább 18-20 évig kell eltartani a gyerekeidet. Addig nagyon sokat változhatnak a körülményeitek. Sajnos, inkább rosszabbra, mint jóra.
2016. júl. 10. 21:29
Talán el kéne menni dolgozni. Egyébként nem egy ártatlan élet cseszne rá miattad, hanem még másik 3. És nem a saját életedet kell rendbe tenni, hanem a közös életeteket. Csak hogy tisztázzuk.
Rakd rendbe a fejedben a dolgokat! Menj el dolgozni, jöjjetek rendbe egy kicsit anyagilag. Legyél jogosult GYED-re és utána gondolkozz a gyerekvállaláson.
2016. júl. 10. 21:31
Akkor gyes után menj el dolgozni, hogy legyen gyeded, aztán pedig hajrá. Ezt a vágyat egy normális ember úgysem tudja elnyomni. Kb két év múlva jöhet is a tesó. Addig pedig keményen rá kell készülni. Ne feledd kérdező, hogy három gyerek után már nagyobb az adókedvezmény is. Lenne hova vissza menni dolgozni?
2016. júl. 10. 21:33
8/15 A kérdező kommentje:
Igen megyek dolgozni szeptembertől oda ahová a férjem. Legalább is a főnöke azt mondta, ha a kicsi elmegy oviba engem is felvesz.Nem áll szándékomba itthon maradni és várni a csodát, tudom jól hogy nem csak rólam van szó. Ahogy azt is hogy nagy felelőtlenség lenne újabb gyereket vállalnunk ebbe a helyzetbe. Ez nem fog megtörténni, nem leszek terhes. Majd elterelem a munkával a gondolataimat.
Munka, hobbi, sport, de leginkább a meglévő két gyerekbe kéne ölni a plusz anyai ösztöneidet, hogy ők megfelelően legyenek foglalkoztatva és minél több közös élményt gyűjtsenek a szüleikkel.
2016. júl. 10. 21:49
Nem ismételném a többieket, rendezzetek a soraitokat es utana akár jöhet is a kistesó. Gondolom nem unarkozol két kisgyerek mellett es nemsokára ezt munka mellett kell majd. Meglátod milyen az étel munka+ 2 gyerekkel mind anyagilag, lelkileg, fizikailag...aztán majd ennek fényében meglátod szeretnéd- e a harmadikat. Lehet nem is baj, hogy nem lesz kis korkülönbséggel a harmadik könnyebb lesz és lesz sokáig egy kicsi még a családban.
Ha vegkepp elakarod venni a kedved gondolj arra,hogy csak egy újabb kisbabát szeretnél es azert a vágy, nagyon hamar vege a babakornak es akkor ott leszel egy kiskamasszal egy kicsivel es egy dackorszakossal anyagi nehezsegek közepette.
2016. júl. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések: