17 évesen gyerek?

Figyelt kérdés

rossz indulatú kommentek nem érdekelnek nem fogok vissza irni rá

szóval, van egy fiú aki rendes dolgozik ....

nagyon szeretjük egymást

nekem nagyon rossz a családi hátterem nem vagyok jóba a családommal és alig várom hogy végre elmehessek innen

beszélgettünk ezekről a dolgokról a párommal

és mondta hogy ha komolyan gyereket akarok ő benne van , gyűjt házra van munkahelye nagyon rendes és szeretjük egymást

bevallom én nem járok már iskolába , nincs szakmám se semmi

tudom hogy nagy felelőség egy gyerek de mi ezt szeretnénk...

tudom hogy ő is szeret és megbizok benne nem hagyna a sz1r1an .

Veszünk házat és boldogan élnénk, nyugodtan...

tudom hogy még fiatal vagyok de engem ez nem izgat nem akarok bulizni se semmi

szerintetek?

2016. jún. 17. 23:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Szüljél csak ,aztán ne csodálkozz, ha elveszik, mert nem tudsz neki sem otthont, sem kaját se semmit biztosítani!

Ne alapozz a párodra! Akármi történhet: elhagy, munkanélküli lesz, lerokkan, meghal stb. Ha bármi történik, miből tartod el?

2016. jún. 20. 12:55
 32/41 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már ti azt gondoljátok hogy amit irtok én vissza irok rá??? 😂😂😂
2016. jún. 20. 14:33
 33/41 anonim ***** válasza:

Hát akkor szülj csak gyereket,3évente egyet. Kapod a gyest,nem kell dolgoznod,kapsz lovét házra.

Sok az ilyen felelőtlen hülye mint te. Ezért vannak tele az árvaházak,meg az anyaothonok.

2016. jún. 20. 14:48
 34/41 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek teszel fel kérdést? Hülye vagy, azt jónapot :D Úgy kell a világnak mégegy tudatlan, tanulatlan, ostoba szülő, mint egy falat kenyér :D
2016. jún. 20. 14:49
 35/41 anonim ***** válasza:
Jaa, hogy neked az számít rosszindulatú hozzászólásnak ami nem egyezik a te véleményeddel......
2016. jún. 20. 16:27
 36/41 anonim ***** válasza:

Te tetted fel a kérdést.Egyetlen egy olyan választ sem kaptál ami arra biztatna,hogy szüljél.Ha eszed lenne ,elgondolkoznál rajta,hogy miért.

Igazából az én környezetemben rengeteg olyan van mint te,pedig felnőtt emberek,nem tinik,van munkahelyük is esetleg,mégis a semmire szülnek,adósságba,hitelbe,aztán sírnak,panaszkodnak,szidják az államot,meg mindenkit akinek jobban megy,vagy telik olyan "extrákra" mint új ruha a gyereknek.Te is csak egy leszel közülük...

2016. jún. 20. 16:41
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Tanulatlan, szemtelen, hulye kis ri.banc vagy, semmi tobb. Nem voltak gonosz kommentek, csak realisak, normalis ervekkel, tanacsokkal. Te meg csak vered itt a nyálad es egy kerdesre se adsz normalis valaszt. De nekem mindegy, en latom a jovodet, mert van egy ilyen ismerosom, mint te. 19 evesen a 3 eves gyereke melle most jonnek az iker ocsikek, termeszetesen nem ugyanattol az apatol. Ehen doglenek lassacskan, de nem zavarja oket.
2016. jún. 20. 16:42
 38/41 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül kérdezem.

Miért kell ahhoz gyerek, hogy a pároddal összeköltözzetek?

Miért nem veszi meg a párod a házat, költöztök össze, befejezed a sulit, legalább 1 szakmád legyen, aztán jöhet a baba!

Tök jó, hogy szeretitek egymást, meg hogy ilyen jó anyagi helyzetben van a párod, de jó lenne bebiztosítani magad, ha akármi történik a pároddal, a családodra nem számíthatsz, akkor el tudj menni dolgozni és eltartani magatokat, különben elveszik tőled a picit! Nem éri meg inkább várni pár évet a gyerekkel és akkor fel lennél készülve minden eshetőségre?

2016. jún. 20. 16:45
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik, babázni akar. Azt hiszi, annyi az egész hogy megszüli és évekig csak babusgatja és játszik vele, még a barátja hordja haza a fizetést és éldegélnek majd boldogan a saját házukban.

Nagyot fog koppanni, de az a baj hogy itt a gyerek sínyli meg az egészet

2016. jún. 20. 23:14
 40/41 anonim ***** válasza:
Pont azzal szeretné bebiztosítani magát hogy szül egy gyereket.Se kutyája,se macskája,gondolja majd így magához köti a palit,lesz háza meg pénze stb.Nulla realitás.
2016. jún. 21. 07:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!