17 évesen gyerek?
rossz indulatú kommentek nem érdekelnek nem fogok vissza irni rá
szóval, van egy fiú aki rendes dolgozik ....
nagyon szeretjük egymást
nekem nagyon rossz a családi hátterem nem vagyok jóba a családommal és alig várom hogy végre elmehessek innen
beszélgettünk ezekről a dolgokról a párommal
és mondta hogy ha komolyan gyereket akarok ő benne van , gyűjt házra van munkahelye nagyon rendes és szeretjük egymást
bevallom én nem járok már iskolába , nincs szakmám se semmi
tudom hogy nagy felelőség egy gyerek de mi ezt szeretnénk...
tudom hogy ő is szeret és megbizok benne nem hagyna a sz1r1an .
Veszünk házat és boldogan élnénk, nyugodtan...
tudom hogy még fiatal vagyok de engem ez nem izgat nem akarok bulizni se semmi
szerintetek?
Úgy látom, hogy te már eldöntötted, hogy mit akarsz. Nem voltak rosszindulatúak a kommentek, csak reálisak.
Magad miatt akarsz szülni, nem nézed a leendő gyermeked érdekeit.
17 éves vagy, még akármit kezdhetsz magaddal, neked pont ez a semmi kell? Oké, gyerek, értem én, de attól, hogy gyereked lesz, te ugyanúgy nem tartasz sehol az életben, viszont jó eséllyel továbbörökíted azt, amiben te is benne vagy. Ha tényleg gyereket akarsz, azt ugyanúgy megteheted pár év múlva, ha már szereztél valami épkézláb végzettséget, és dolgoztál pár évet. Ne haragudj, de mi a férjemmel mindketten dolgozunk, én csed-en vagyok, mégsem futja mindenre, amire szeretnénk, és be kell osztanunk a pénzt. Miből gondolod, hogy a barátod fizujából, meg abból a pár ezer forint gyes-ből ti majd meg tudtok élni a babával?
Azt sem értem, hogy te 17 évesen miért gondolod azt, hogy neked elég volt ennyi tanulás, és neked már nem kell semmilyen módon képezned magad. Ennyi lenne az, amire képes vagy? Ne hülyéskedj már, ennél mindenki többre képes.
Azt se értem, miért olyan sürgős ez? Jössz azzal, hogy úgyis a baba születése előtt megvenné a házat a barátod. Hát akkor majd ha vett házat, akkor álljatok neki gyereket gyártani, addig minek? Csak mert azt mondja, hogy majd vesz egy házat? Majdra nem vállalunk gyereket, csak arra, ami éppen van.
Azonnal elmész dolgozni, ha bölcsibe mehet a gyerek? És hova? Nem értesz semmihez. Akkor mit akarsz dolgozni? 8 általános végzettséggel tudod te, hogy mennyit lehet keresni? Meg hogy milyen nehéz így munkát kapni? Bölcsibe szerinted csak úgy, minden gyereket felvesznek? Nem, sajnos nem jut mindenkinek hely.
Azért meg minek gyereket szülni, hogy pár hónaposan beadd bölcsibe, és egész nap alig lásd?
Minek ehhez az egészhez gyerek? Kezdj magaddal valamit, mondjuk szerezz legalább egy szakmát, dolgozz, vegyetek házat, ha szerinted az olyan könnyű, és majd ha ez megvan, akkor csináljatok gyereket, mert addig egy nagy nagy bizonytalanságra vállaljátok be.
Először próbáld meg saját magadat fenntartani, segítség nélkül, az általad megkeresett pénzből, majd ha ez sikerül, akkor mondd, hogy képes vagy egy gyerekről gondoskodni. Fogalmad sincs róla, mit jelent beosztani a pénzt, vagy hogy egy önálló élet milyen kiadásokkal jár.
Nem ijesztgetni akarlak, de azt a gyereket úgy el fogják venni tőled, mint a sicc. Miért ilyen sürgős az a gyerekszülés, hogy nem lehet annyit várni, amíg kezdeni tudsz magaddal valamit? Várj, kitalálom, erre a kérdésre megint nem fogsz válaszolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!