Ti odacsaptok a gyereketeknek?
Nekem ugyan nincs gyerekem, de a környezetemben sok kisgyerekes család van, és döbbentem nézem, hogy milyen hirtelen eljár a szülők keze. Odacsapnak valahova, legutóbb például kapott egy szép nagy pofot egy 3 éves gyerek, csak azért, mert pukizott.
Én olyan kellemetlenül érzem magam az ilyen helyzetekben.
58%-os! Teljesen jogos és igaz! Csak sok embernek kevés az iq-ja hogy felfogja. Egyébként a kérdést olvastam. Az első és 66%-os ténylegesen azt írta amit én is gondolok. Ja és ott a kérdezőnek vannak gyerekei. De érdekes :D
Akkor a 71%-os szerint akinek nincs gyereke csak az nézi le a verőket. Kapaszkodj! Nekem is van 3 gyerekem! És lenézek minden egyes idegbajos szülőt aki megüti a gyerekét. Szánalmas és kiábrándító milyen gusztustalan az ha veri valaki a gyerekét de majd a sors...meg az élet. Majd visszaadja nektek.
71%-os hozott mintából táplálkozol. Engem nem vertek soha,én sem verem a gyerekem. Téged vertek,így te is vered!
Ha a szomszédom lennél,simán feljelentenélek :)
én mikor kisebb volt a kezére csaptam mikor a konektorba akart nyulkálni. védő ide vagy oda féltem hogy megrázza és nem értette meg hogy nem játékból tiltom.
most 5 éves... folyton azzal zsarolom h kikap de kb képen röhög mert azt se tudja az mi :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!