Ha ingyen lenne az összes ajánlott oltás, beadatnátok a gyereketeknek és magatoknak mind?
A kerületben ingyen van az összes nem kötelező oltás, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. (0 napos kortól)
Titeket befolyásolt az ára az oltásoknak abban, hogy beadatjátok-e őket, akár magatoknak, akár a gyereknek? Mit és mit nem adattatok be?
Én nem az árát nézem. Inkább egy oltásért fizetek x ezer ft-ot mint betegség esetén az oltás árának sokszorosát.
Én a gyerekorvossal konzultálom, meg, hogy a mi helyzetünkbe, mit és mikor javasolt beadatni, vagy esetleg mi az amit nem feltétlenül ajánl.
Az összeset nem, hiszen mi a franc szükségem lenne mondjuk malária elleni oltásra, ha nem megyek olyan helyre, ahol elkaphatom?
De ami itt előfordul, azt beadatnám.
Pénz nem számított. Minden itthoni kötelezőt és ajánlottat megkapott.
Pont ma kapta a Bexsero ismétlőjét. Még a bárányhimlő ismétlője van hátra. Az orvost kérdeztem, hogy mi van még és mikor - mondta, hogy legközelebb a 6 éves kori kötelező oltás.
Egyedül az influenza ellenit nem kapta meg, azt az egyet feleslegesnek éreztem.
Mielőtt valaki megint idekever egy trópusi betegséget: természetesen a fent említettek a Magyarországon előforduló betegségek ellen védenek. De ha olyan országba utaznánk, akkor egyéb plusz oltásokat is beadatnék neki és magamnak is.
Magamnak nem adattam be semmilyen oltást. Gyerekkoromban megkaptam a kötelezőket, azóta meg elég ritkán vagyok beteg, akkor is nátha. Kifejlett immunrendszerrel nem érzem úgy, hogy erősebb lenne a kitettségem, mint egy kisgyereknek.
Én beadattam eddig mindent.
A kullancs es influenzásat nem akarom.
Nagyon kicsi az eselye hogy pont fertozott a kullancs es pont hat ellene az oltoanyag is es pont meg is csipi a gyereket.
Az influenza elleni meg mamát ugy leverte a lábárol hogy gyerekbek be se adatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!