Ha ingyen lenne az összes ajánlott oltás, beadatnátok a gyereketeknek és magatoknak mind?
A kerületben ingyen van az összes nem kötelező oltás, felnőttek és gyerekek számára egyaránt. (0 napos kortól)
Titeket befolyásolt az ára az oltásoknak abban, hogy beadatjátok-e őket, akár magatoknak, akár a gyereknek? Mit és mit nem adattatok be?
Nem a pénz miatt, ha róla van szó semmilyen pénz nem számít, de nem adattunk be a Neisvac kivételével semmi nem kötelező oltást.
Gyerekorvos is ezt javasolta, én meg nem vagyok olyan rettentően védőoltás párti, lévén, hogy pl az influenza elleni oltástól a környezetemben volt, akinek leállt a veséje, súlyos állapotban feküdt a kórházban több hétig, volt, aki mozdulni nem bírt, csak az ilyen esetekről annyira nem zengett a sajtó.
De ez rettentő nehéz kérdés amúgy, mert vajon azzal teszel jót, hogy kevésbé kitapasztalt, új oltást adatsz be a gyerekednek, vagy bízol benne, hogy nem fog semmi komolyabbat elkapni, vagy a himlő pl gyors lefolyású lesz, de mi van ha nem? Szóval szerintem ez egy baromi nehéz kérdés, még a mai napig szoktam rajta sokat agyalni, hogy mivel teszek jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!