Ti odacsaptok a gyereketeknek?
Nekem ugyan nincs gyerekem, de a környezetemben sok kisgyerekes család van, és döbbentem nézem, hogy milyen hirtelen eljár a szülők keze. Odacsapnak valahova, legutóbb például kapott egy szép nagy pofot egy 3 éves gyerek, csak azért, mert pukizott.
Én olyan kellemetlenül érzem magam az ilyen helyzetekben.
Nem!
Soha nem ütném meg,verés nélkül is lehet nevelni egy gyereket. Ráadásul azért mert pukizott? Inkább bélcsavarodást kapjon? Nem is értem.. A fiam most dackorszakát éli,nagyon nagyon rossz és szótfogadatlan pár hete de eszem ágában sincs megütni.
Egyik kérdésnél elítéli a válaszolok egésze ezeket az anyákat, a másiknál meg egy csomóen felvállalják, hogy ők is szoktak.
Én pukizásért biztos nem adnék, pofont meg semmiképp. Azt nagyon drasztikusnak gondolom.
3-as,nincs gond,neked nem számít hogy felnőtt fejjel mit gondol majd rólad a gyereked,meg 1 gonddal kevesebb lesz hogy nem keres majd,vagy nem bízik benned ha bármi baja lesz:)
Elmúlik a tisztelet is. Vannak ilyen anyák is...
Az előbb írtam le egy kamaszos kérdéshez a történetemet. 10 éve nem beszéltem apámmal mert vert. Nem tisztelem. Édesanyám sírját pedig hetente látogatom,halálomig tisztelni fogom. 12 éves voltam mikor meghalt,de 100-ig mindig kiállt értem és próbált megvédeni,legtöbbször ő is kapott amiért megvédett. Számomra az apám nem férfi. Aki veri a gyerekét,ne felejtse már el x év múlva sem hogy miért nem tiszteli,keresi a gyereke miután kirepült.
Egyébként meg büntetik is a verést!!!!!
Tényleg úgy van, hogy egyes kérdéseknél mindenki üt, a másiknál senki. Én mindig leírom, hogy engem se ütöttek meg soha, én se fogom őt megütni, ahogy a férjem sem. Egyszerűen nincs benne egy ilyen válasz a repertoáromban, eszembe sem jut ütni, mert sosem láttam ezt a példát.
De biztosan kell hozzá türelmes szülő, a miénk kb. végtelen és ezt nem kihasználó, nyugodt kisgyereke, a miénk ilyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!