Még első gyerekem szülése előtt vagyok, de elvileg nem vagy egyedül. Öt perce botlottam bele a cikkbe: [link]
2016. jún. 14. 13:37
3/22 anonim válasza:
Így még soha, és szerintem nem is fogok sosem, még ha sokszor nehéz, meg fárasztó is és persze sok a lemondás, de tudatosan vállaltuk a kisfiunkat és feltétel nélkül szeretem őt, bármennyire is fáradt, ideges vagy feszült vagyok néha.
Te így érzel?
2016. jún. 14. 13:37
4/22 anonim válasza:
:( én sem, de én nagyon vágytam már a gyerekre. Viszont azt többször éreztem már, hogy nálunk tuti nem a gyerek választott engem. Sokszor tudod annyira nem értem meg őt, annyira nagyon más mint én, és így szerintem nehéz neki, gondold el, még az anyja se érti őt meg :(
2016. jún. 14. 13:38
5/22 anonim válasza:
Nem! Még úgy sem, hogy 3 kicsim van, kis korkülönbséggel, és nagy háztartást viszek, szinte segítség nélkül!
Nálam sokat nyom a latban, hogy úgymond kiéltem magam fiatalon, elértem és megkaptam mindent, amit akartam, a kicsik szerelmi házasságba, tervezetten érkeztek.
2016. jún. 14. 13:38
6/22 anonim válasza:
10 mp-nél tovább? Nem.
Elgondolkozok milyen lenne ha... de aztán örülök, hogy ezt az utat választottam :-)
Mádai Vivienn miatt kérdezed? Nekem kicsit erős 1-2 mondata, de nem jártam a cipőjében így nem ítélkezem. Az őszinteségét nagyon becsülöm.
2016. jún. 14. 13:40
7/22 A kérdező kommentje:
Sokáig küzdöttünk, hogy lehessen gyerekünk. Kettő is lett. Most meg úgy érzem, hogy én kiszállok. "Nem erre vettem jegyet". Hányingerem van a rózsaszín babás-mamás képektől, meg hogy milyen meseszép ez. Lófszt az! 2 éve nem alszom, egész nap csak nyomom a robotot, és még ha néha segítenek is anyósomék, ez semmit nem ér. Elegem van, és ha nem érezném a felelősséget, már pakoltam és leléptem volna. De persze ezt nem szabad, ezt benevelte az élet.
2016. jún. 14. 13:40
8/22 anonim válasza:
Még első gyerekem szülése előtt vagyok, de elvileg nem vagy egyedül. Öt perce botlottam bele a cikkbe: [link]
2016. jún. 14. 13:41
9/22 anonim válasza:
Fú szerintem ne erőltesd tovább. Azonnal gondoskodj gyerekfelügyeletről és "vegyél ki pár napot". Ha a férjeddel, akkor vele, ha egyedül, akkor egyedül. Még mielőtt bekattansz.
2016. jún. 14. 13:43
10/22 anonim válasza:
Én ha kivagyok, riasztom a férjem. És nem, "nem érdekel" hogy dolgozik. Informatikus, ha ő elbóbiskol munka közben, az nem gáz. Ha nekem borul el az agyam.... nos, sajnos elég sok példa van erről a hírekben :-( Lehet hogy parás vagyok, de jobb félni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!