Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, el lett...

Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltuk, hogy amúgy is sokat van nálunk a gyerek meg különböző okok is vannak és elindítjuk a gyermekelhelyezést, ami vagy össze jön vagy nem. Van már egy gyerekünk és gondoltuk, hát ha ő is hozzánk kerül legyen egy harmadik is és akkor még a csokkot is igénybe vehetjük, de időközben, ahogy a gyerekkel próbálkoztunk, most kiderült, hogy ikrek lesznek. Nem tudom most mi legyen, a párom persze szeretné, hogy hozzánk kerüljön a gyereke, de én így már nem, de az egész már folyamatban van, szóval remélem elveszítjük. Most mit tegyek? Ne támadjatok légyszi.

2016. ápr. 18. 08:38
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
76%

Es ti megkaptátok utolsó? Milyen feltételek bajosak, nehezen teljesíthetőek?

Én mondjuk csak kívülről figyelem, mert első gyerekünk is még csak pocakban, s mire lesz 3 tuti eltörlik. Előre pedig nem ígérgetünk. Csak az a rossz, hogy az árak mindenkinek emelkedtek emiatt is. ;((

2016. ápr. 20. 13:22
 52/55 anonim ***** válasza:
33%

'Valjuk be a gyereknevelés a nőre hárul 90% százalékban és ezt a férjek hajlamosak figyelmen kívül hagyni.'

Nálatok lehet. Én is sok ilyet ismerek. Nálunk és sokaknál viszont nem az a helyzet, hogy a nő otthon a házi cseléd. Ha nő vagy akkor sajnálom, hogy neked csak ez jutott, de valószínűleg te akartad, hogy így legyen.

2016. ápr. 20. 13:30
 53/55 anonim ***** válasza:
25%

Igen.Nő vagyok!Ezek szerint nekem csak ez jutott.

Lehet,hogy beleestem abba a hibába,hogy magamból indulok ki mert nálunk 90%-ban rám hárul a gyereknevelés és ahogy írtad sok más családnál is.Éppen ezért én nem nevelném egy másik nő gyerekét.

Azért lennék cseléd mert meleg ételt teszek este a férjem elé aki dolgozik és eltartja a családját miközben én a gyerekekkel itthon vagyok?Hát nem tudom.

Nálunk ez így alakut,máshol másképp.

2016. ápr. 20. 15:33
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Félreértesz. Ha te vagy a nő és jelenleg otthon vagy akkor nyilván te foglalkozol többet a gyerekkel.

Én arra gondoltam, hogy mindkét szülő heti 40 órát dolgozik. Mert van ahol a férfi ilyenkor hazamegy és tévézik, a nő pedig főz, takarít, mos, gyerekkel foglalkozik stb. Na erre mondom, hogy nem normális szerintem.

És ismerek ilyeneket akik még a zacskós levest is megfőzik a férjük helyett. Rájuk értettem, hogy cselédek.

2016. ápr. 20. 18:14
 55/55 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó!Én is ismerek sokféle módon működő házasságot.De!Ebben az esetben fel sem merült bennem,hogy a kérdező 8 órában dolgozik vagy a közel jövőben fog hiszen ikrekkel terhes.Ezért mertem írni,hogy a nőre hárul a gyereknevelés 90%-a.
2016. ápr. 21. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!