Gyermekelhelyezés v gyermek lakóhelyének megváltoztatásakor egy 16 éves gyerek dönthet, ha mindkét szülő alkalmas a nevelésre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 23:14
1/7 anonim válasza:
Igen,mivel meg fogják kérdezni a kiskamasztól.
2/7 anonim válasza:
Akkor nem! Csak ha bántalmazásról, vagy éheztetésről van szó! Ha ezzek meg vannak felül vizsgálják az ügyet aztán addig gyermek otthonba kell lenned majd vagy haza kel menned vagy nevelő szülökkel mehetsz de általában jó meszire visznek akkor, ha ott sem jó akkor pedig intézet. Persze néha nagyon ritkán van esett hogy családtag át veheti a gyámságot ! Ha kérdésed van írj privátot.
3/7 anonim válasza:
Ugyan közöm sincs a témához, de láttam már pár ilyen kérdést, és ott igen volt a válasz mindig.
4/7 anonim válasza:
Második nagy hülyeséget ír. Igen a 16. évest megkérdezik bíróságon, hogy kivel akar élni, és nagy valószínűséggel neki is ítélik.
5/7 anonim válasza:
Csak nem írok hülyeséget mikkor 6 hónapja ezzen mentem át. 16/L és nem csak úgy akartam hanem nyomos okom volt.
6/7 anonim válasza:
A másik ennek a bírosgának semmi köze :)
7/7 anonim válasza:
1-es voltam és vagyok. Látom a biztos,hiteles információért jól lepontoztak! Közlöm:A Gyermekvédelmi Törvény kimondja,a gyermeket meg kell kérdezni,hogy melyik szülőnél szeretne nevelődni!Nem ártana a lepontozóknak,ha előbb tájékozódna,tanulna vagy az érdekeit sértő jogszabály után nézne!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!