Az első cipőnek, amiben járni tanul a gyerek, drága, márkásnak kell lenni? A kínai cipők között is van erre alkalmas?
Nekunk Elephanten markaju volt. Nagyon jo kiscipok, nemet gyartmany. Sok ilyen cipos kerdes volt mar, es a leheto legtobb marka fel volt mar sorolva.
Ha csak kinaira van penzed, akkor nem tudsz mit csinalni, vedd meg neki azt.
A legelső cipő, amit ráadtam lábraálláskor az az én 31 évvel ezelőtti bőr tanulócipőm volt. Az állapota olyan, mint az én koromban. de mivel sokat mászott még az elején, így az orra elkopott.
Aztán én bababiziben vettem tanuló cipőt, merthát ugye kell egy csini cipő kintre, meg egy félig nyitott-zárt is.. Elephanten és Asso volt.
A lényeg nem a talpa, hanem a bokájánál hátul a merevítés.
És igen, a szandiját a kínaiban vettük, 4ezer valamennyiért. Ez is jl tartja a lábát, mert merevített a bokája.
Most hogy már rendesen megy, akár mezítláb is, nem ragaszkodok annyira a betétes, merevítős cipőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!