Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, el lett...

Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltuk, hogy amúgy is sokat van nálunk a gyerek meg különböző okok is vannak és elindítjuk a gyermekelhelyezést, ami vagy össze jön vagy nem. Van már egy gyerekünk és gondoltuk, hát ha ő is hozzánk kerül legyen egy harmadik is és akkor még a csokkot is igénybe vehetjük, de időközben, ahogy a gyerekkel próbálkoztunk, most kiderült, hogy ikrek lesznek. Nem tudom most mi legyen, a párom persze szeretné, hogy hozzánk kerüljön a gyereke, de én így már nem, de az egész már folyamatban van, szóval remélem elveszítjük. Most mit tegyek? Ne támadjatok légyszi.

2016. ápr. 18. 08:38
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván azért úgy hívja,hogy CSOKK, mert átkeresztelte magára nézve,így lett Családok Otthonteremtési Kedvezménye Kreténeknek.így igaza van,mert tényleg CSOKK.

Gusztustalan vagy te is kérdező,meg kedves párod is. És már ne próbáld menteni a menthetőt. A valódi álláspontod, és érzéseid a kérdésedben kiabálnak. Azt olvasd vissza, majd utána sorban a kommentjeidet,és visít róluk,hogy csak szépítenél a szépíthetetlenen azok után, hogy látod,hogy mindenki elítél (JOGOSAN). Szánalmas kis tuskó vagy.sajnálom szegény gyereket,mert ő már nem kell a létszámba, de sajnálom az ikreidet is. Ilyen anya meg apa mellett szép kilátások. Neked meg csak annyit kívánok, hogy nyerjetek pert,legyenek egészségesek az ikrek, viszont az életben ne kapjátok meg a CSOK -ot.szánalmas barom.

2016. ápr. 18. 15:06
 42/55 anonim ***** válasza:
75%
Bőven kifejtetted,mindenhol csakis a CSOK szerepelt. Már sehogy nem csinálhatod vissza,főleg hogy a másik gyerek apja inditotta a pert,nem te.Ő még most is végig akarja csinálni,hisz nem lépett vissza.Még annak ellenére is,hogy már nem kell több gyerek a csokhoz,amit nem vágnak csak úgy hozzátok...
2016. ápr. 18. 15:07
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
A CSOK miatt kellett volna, így meg már nem. Hát ez nagyon szép. De ha nem ikreket várnál, azért elfogadnád, hogy kijöjjön a 3...negyediknek felesleges. Durva.
2016. ápr. 18. 15:15
 44/55 anonim ***** válasza:
87%

imádom az olyan kérdezőket, akik a negatív válaszok hatására formálják át a történetet hogy jobb színben tűnjenek fel.

Kérdező, az elején esküszöm hogy nem akartam ítélkezni, de minden kommenteddel meghazudtolod az előzőt. Az állítod így meg úgy szereted a gyereket, mégse gondolsz az ő érzéseire, arról egy szót se írsz hogy őt ez hogy érintheti, de milliószor emlegeted a CSOK-ot. Pénzéhesek vagytok, és egy gyereket se kellene nevelnetek nem hogy hármat, mert ilyen negatív erkölcsi értékeket adtok tovább. Csak azt a szegény gyereket sajnálom, aki a pénzéhes családjának van kiszolgáltatva.

2016. ápr. 18. 17:45
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a felesleges szájtépés helyett, miért nem mész be a bíróságra, és mondod meg, hogy vissza az egész? Meg lehet tenni.
2016. ápr. 18. 20:09
 46/55 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó:Ő nem tud mit tenni,csak a "kedves" Férje....aki egy pénzsóvár ember(a csajszi is,de talán nem olyan mértékben)
2016. ápr. 18. 20:28
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igaz :) Hát akkor a férj megy be "visszacsinálni". Nem pedig otthon reménykednek, hogy nem nyernek. Ez röhej :D
2016. ápr. 18. 21:42
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a pasi nem olyan mértékben, hisz ő az ikrektől függetlenül még mindig akarja a gyermekelhelyezést.
2016. ápr. 18. 22:48
 49/55 anonim ***** válasza:
50%

Próbáld meg a férjedet meggyőzni arról,hogy mindenkinek az lenne a legjobb ha mindkét család igénybe tudná venni a támogatást.Hiszen a gyereknek is jó lenne ha az annyánál is szép új lakásban tudnának élni.

Nekem is ikreim vannak és hidd el nem egy sétagalopp!

Az,hogy sokat van nálatok a gyerek hát nem tudom.Én biztos nem csinálnám mert könnyű azt szajkózni,hogy az ugyanolyan gyereke mint a közös és egyel több vagy kevesebb az mindegy.Hát nem mindegy! Valjuk be a gyereknevelés a nőre hárul 90% százalékban és ezt a férjek hajlamosak figyelmen kívül hagyni.

Csak bosszúból odavenni a gyereket,hogy az exnek ne legyen jó.?A férjed más fa..szával veri a csalánt.Konkrétan a tiéddel.

Ezt nyugodtan megmondhatod neki.

2016. ápr. 19. 09:42
 50/55 anonim ***** válasza:
16%
Hát én nagyobb összegbe mernék fogadni hogy a kérdezőnek mindegy hány gyereke lesz az életben nem fogja megkapni a 10 millió csokot,amilyen feltételek vannak.Most csináltuk végig,tapasztalatból mondom.
2016. ápr. 20. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!