Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, el lett...

Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltuk, hogy amúgy is sokat van nálunk a gyerek meg különböző okok is vannak és elindítjuk a gyermekelhelyezést, ami vagy össze jön vagy nem. Van már egy gyerekünk és gondoltuk, hát ha ő is hozzánk kerül legyen egy harmadik is és akkor még a csokkot is igénybe vehetjük, de időközben, ahogy a gyerekkel próbálkoztunk, most kiderült, hogy ikrek lesznek. Nem tudom most mi legyen, a párom persze szeretné, hogy hozzánk kerüljön a gyereke, de én így már nem, de az egész már folyamatban van, szóval remélem elveszítjük. Most mit tegyek? Ne támadjatok légyszi.

2016. ápr. 18. 08:38
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
91%

Az élet kiszámíthatatlan. Bármi történhet az exfeleséggel, és utána a párod neveli a gyerekét. Ez egy ilyen dolog: neki két gyereke van. Ezt el kell fogadnod.

A másik: eddig is sokat volt nálatok, ez után is így lesz. Legfeljebb nem heti 7, hanem 4 napot fogsz 4 gyereket nevelni. Az a plusz 3 nap lényegtelen.

Egy babával és két nagyobbal se könnyű, sőt... Ikrekkel picit nehezebb, de nem jelentősen.

Ezt ott kellett volna átgondolni, mikor gyerekes pasival kezdtél. Pl. ismerősékhez a 14 éves kamaszlány önként költözött oda, a suli miatt. A csaj elfogadta, hogy ez ezzel jár, elvégre a férje gyereke. Remek a kapcsolatuk, igazi minta-mozaikcsalád.

2016. ápr. 18. 10:35
 22/55 anonim ***** válasza:
93%
És ha elveszítitek a pert, és ikrek sem lesznek, csak 1 baba? Akkor újabb pert indítotok? Felnőtt ép eszű ember NEM tesz ilyet a gyerekeivel, és más gyerekével sem. Kicsinyesnek és rettentő gonosznak találom azt, hogy kihasználnátok egy ártatlan kisgyermeket, és megkeserítenétek az édesanyja életét is. Belegondoltatok abban, hogy annak a gyereknek az anyjára van szüksége? Remélem anyukának a fülébe jut valahogyan, hogy mit terveztek és nem nyeritek meg a pert. Gusztustalan. Lehet lepontozni.
2016. ápr. 18. 10:50
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a csokk?!

Haszonleső és önző nő vagy.

2016. ápr. 18. 11:16
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Képzelted te már magad anyuka helyébe?

Undorító vagy.

De ne aggódj, visszakapjátok majd az élettől ezt.

2016. ápr. 18. 11:32
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Undorító vagy, meg a párod is, ha csak a 10 millió miatt akarta a saját gyerekét magához venni. Van egyébként olyan ok, amiért a bíróság nektek ítélné a gyereket? Mert komoly ok kell ám. Az anyja veri, vagyis bántalmazza, sokat iszik, kábítózik és ehhez hasonlók. Ha nincs ilyen ok, nem hanyagolja el úgy a gyereket, hogy az a gyereken meg is látszódjon, akkor nem hiszem, hogy elvennék.

Amúgy gondolj bele, lehetsz főállású anya (igaz 3-al is), családi pótlék 4x-16 ezer, plusz 25 ezer gyet a legkisebb 3 éves kora után is. Sőt, ikrekkel 3 éves korukig lehetsz gyeden. Lesz egy halom pénzetek is, ha apa is jól keres, mert az azért ennyi gyerekhez min. 500 ezres bevétel kell apától. Nem vagytok semmik. Szegény gyerek.

2016. ápr. 18. 11:56
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

szép család lehettek, zsák a foltját!

majd írd meg kinek ítélték, én nagyon nagyon szorítok, hogy ne ti kapjátok!

2016. ápr. 18. 11:57
 27/55 anonim ***** válasza:
94%

Könyörgöm, ne írd le még egyszer azt, hogy "csokk", mert ilyen nem létezik. Az CSOK, egy, azaz egy darab K-val.

Egyébként ugye vágod, hogy nem csak három gyerek után lehet csok-ot igényelni? Persze, három gyerek után több jár, de attól még csok az is, amit egy, vagy két gyerek után fizetnek, úgyhogy csak emiatt hülyeség volt már eleve belekezdeni is.

2016. ápr. 18. 12:07
 28/55 A kérdező kommentje:
Ti vagytok undorítóak, mert arról beszéltek, hogy mi lenne ha meghalna a még meg sem született gyerekem. Fantasztikus, hogy csak azt veszitek ki az egészből, amit bele akartok látni. Én több, mint 10 éve vagyok együtt a párommal és amikor már megismerkedtünk is imádtam a gyerekét, akit nagyon sokáig mi neveltünk, de nem hivatalosan csak a 10 év alatt többet volt nálunk a gyerek, mint az anyjánál, de nem volt gond. Nekünk is van már egy iskolás gyerekünk. Beszélgettünk a párommal, hogy hogyan tovább és bevállalnánk még egy gyereket, és ő azt mondta, mi lenne, ha elindítanánk a gyermekelhelyezést és akkor igénybe vehetjük a csokkot is, mert jelenleg 1,5 szobás házban lakunk és nem férnénk el. Mondtam neki, hogy biztos e benne, mert szerintem nem fer, azt mondta, hogy végülis sok minden nem változik. Azután terhes lettem és ikrek (és nagyon remélem, hogy a rossz indulatotoktól semmi bajuk nem lesz) és nem tudom, hogy mi legyen, mert igen a csokk így is igénybe vehető és a gyerek sem lenne kevesebbet itt. Én már nem akarom és nem azért, hanem mert a páromnak onnan jött az ötlet, hogy a másik anyuka is fel szeretné venni és ő azt mondta, hogy nem fer, ha a gyerek többet van itt és mi fizetünk és még ezt is szeretné, ezért azt mondta, hogy inkább indítsuk el a gyerekelhelyezést, de így már feleslegesnek tartom, had vegye ő is igénybe, kit érdekel, nekünk is meglesz és a gyerek is ugyanannyit lesz itt és ott ahogy eddig, de nem tudom, hogy mondja a páromnak, mert úgy veszem észre, hogy így sem akar letenni a dologról, bár szerintem bosszúból.
2016. ápr. 18. 12:16
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Baz*d meg,nem CSOKK,hanem CSOK!
2016. ápr. 18. 12:23
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

de most hiába háborogsz, (mondjuk aki a gyerekednek rosszat kívánt, azt elítélem nagyon) olvasd már vissza az utolsó hozzászólásod, 15 soron keresztül taglalod, hogy a csoK, meg a csoK, meg a csoK, de hogy szeretnétek esetleg, hogy egy család legyetek, vagy hogy az a kisgyerek ne sérüljön, ha eddig nem sérült még, hogy legyen szegénynek egy biztos alapja, na ilyet egy kva szóval még csak véletlenül se említenél...

úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy hiába magyarázod a bizonyítványodat, undorító egy család a tied, de a gyerek anyja is, nem csak te és az apa...

2016. ápr. 18. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!