Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, el lett...

Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltuk, hogy amúgy is sokat van nálunk a gyerek meg különböző okok is vannak és elindítjuk a gyermekelhelyezést, ami vagy össze jön vagy nem. Van már egy gyerekünk és gondoltuk, hát ha ő is hozzánk kerül legyen egy harmadik is és akkor még a csokkot is igénybe vehetjük, de időközben, ahogy a gyerekkel próbálkoztunk, most kiderült, hogy ikrek lesznek. Nem tudom most mi legyen, a párom persze szeretné, hogy hozzánk kerüljön a gyereke, de én így már nem, de az egész már folyamatban van, szóval remélem elveszítjük. Most mit tegyek? Ne támadjatok légyszi.

2016. ápr. 18. 08:38
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Te vagy undorító, már csak azért is a magadét fújod.
2016. ápr. 18. 12:41
 32/55 anonim ***** válasza:
100%

nem fújom csak azért a magamét te szerencsétlen, de vedd már a fáradságot, és olvasd vissza magadat...

Szerinted ebből egy kívülállónak mi jön le...

Na puszi.

2016. ápr. 18. 12:44
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

'mondjuk aki a gyerekednek rosszat kívánt, azt elítélem nagyon'

Ilyet itt senki sem írt, direkt többször visszaolvastam. Ne adjatok egymás szájába olyat amit nem mondott.

2016. ápr. 18. 13:20
 34/55 anonim ***** válasza:
64%

Bocsánat akkor, a kérdező kommentjére írtam, mert utolsó hozzászólásában azt írta, hogy "ti vagytok undorítóak, mert arról beszéltek, hogy mi lenne ha meghalna a még meg sem született gyerekem".

De az igaz, hogy nem minden kommentet olvastam el, csak a kérdezőre fókuszáltam.

2016. ápr. 18. 13:25
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

jah, hogy nem egyszerűen csoKKot (hihetetlen, hogy leírod 50.jére is :D) szeretnétek, hanem konkrétan az a cél, hogy a gyerek anyukája NE vehesse igénybe!

szép, ti milyen kedves emberek lehettek! szerencsére amúgy nem a 3 gyerek a csok feltétele, ennél sokkal összetettebb

2016. ápr. 18. 13:55
 36/55 anonim ***** válasza:
76%
Bizony,nem olyan egyszerűen működik,hogy bemész a bankba,mondod,hogy igényled a CSOK-ot,és már hozzád is vágják.Rengeteg kritériumnak kell megfelelni,ráadásul ha nincs önerőtök,akkor bukjátok,mert a CSOK-ot nem az igényléskor,hanem utólag folyósítják.
2016. ápr. 18. 13:58
 37/55 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyunk a feltételekkel, a másik fele, ha a gyereket csak papír szerint neveli az anyja akkor ő jogosult rá? Na ne már és én meg pont azt írom, hogy mivel nekünk így is meg lesz ezért "papír" szerint hagyuk a fenébe az egészet, had vegye fel ő is, mert szeretné, de a párom akkor is ragaszkodik ahhoz, hogy hivatalosan legyen nálunk a gyerek. Amúgy olyan 80%ban van itt. És még én vagyok a szemét
2016. ápr. 18. 14:30
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szavaddal ütöd a másikat. Ha amúgy is többet van veletek mint az anyjával, kb. 80%-ban, akkor már nem mindegy, hogy akkor hivatalosan is veletek fog élni? Akkor meg minek problémázol rajta, hiszen nem sok minden fog változni.
2016. ápr. 18. 14:38
 39/55 anonim ***** válasza:
77%

Szomorú, hogy azért vitáztok, meg eljárást indítottok, hogy még több pénzhez jussatok, de szégyen ez az anyára nézve is, hiszen az jön le, hogy leginkább neki is a lóvé miatt kellene.

És akárhogy szépíted, írásod alapján a csok volt az ötlet kiváltója, hiszen írtad, mivel nektek nélküle is lesz 3, már visszacsinálnád az egészet...

Normális szülő azért vitázna, hogy ő lehessen a gyermekével, ő élhessen meg vele minél több pillanatot és xarik az alamizsnára, meg a csokra.

Hány éves amúgy a gyerek?

Remélem nem érzi és soha nem fogja megtudni, hogy a sorsát, meg az elhelyezését szinte csak a pénz irányította, motiválta...

2016. ápr. 18. 14:48
 40/55 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet felfogni, hogy én a hivatalos utat csinálnám vissza, hogy neki is jó legyen, attól még a gyereket mindig mi neveljünk, csak nem papíron. Hányszor írjam le, hogy megértsétek. Lehet, hogy valóban az én hibám, hogy nem fejtettem ki a kérdésemet rendesen, de már leírtam, hogy mi a helyzet és arra nem kaptam választ, hogy mit tegyek? Továbbiakban no komment, mert látom bennetek csak ez ragadt meg.
2016. ápr. 18. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!