Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?
nem fújom csak azért a magamét te szerencsétlen, de vedd már a fáradságot, és olvasd vissza magadat...
Szerinted ebből egy kívülállónak mi jön le...
Na puszi.
'mondjuk aki a gyerekednek rosszat kívánt, azt elítélem nagyon'
Ilyet itt senki sem írt, direkt többször visszaolvastam. Ne adjatok egymás szájába olyat amit nem mondott.
Bocsánat akkor, a kérdező kommentjére írtam, mert utolsó hozzászólásában azt írta, hogy "ti vagytok undorítóak, mert arról beszéltek, hogy mi lenne ha meghalna a még meg sem született gyerekem".
De az igaz, hogy nem minden kommentet olvastam el, csak a kérdezőre fókuszáltam.
jah, hogy nem egyszerűen csoKKot (hihetetlen, hogy leírod 50.jére is :D) szeretnétek, hanem konkrétan az a cél, hogy a gyerek anyukája NE vehesse igénybe!
szép, ti milyen kedves emberek lehettek! szerencsére amúgy nem a 3 gyerek a csok feltétele, ennél sokkal összetettebb
Szomorú, hogy azért vitáztok, meg eljárást indítottok, hogy még több pénzhez jussatok, de szégyen ez az anyára nézve is, hiszen az jön le, hogy leginkább neki is a lóvé miatt kellene.
És akárhogy szépíted, írásod alapján a csok volt az ötlet kiváltója, hiszen írtad, mivel nektek nélküle is lesz 3, már visszacsinálnád az egészet...
Normális szülő azért vitázna, hogy ő lehessen a gyermekével, ő élhessen meg vele minél több pillanatot és xarik az alamizsnára, meg a csokra.
Hány éves amúgy a gyerek?
Remélem nem érzi és soha nem fogja megtudni, hogy a sorsát, meg az elhelyezését szinte csak a pénz irányította, motiválta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!