Most mit csináljak, el lett indítva a gyermekelhelyezés, hogy a párom gyereke hozzánk kerüljön, de közben ikrekkel lettem terhes és így már lesz 3 gyerek?
Juj, ez nagyon csúnya hozzá állás. Ne csinálj semmit, csak szégyelld magad! Amíg a létszámhoz kellett, addig támogattad, hogy hozzátok kerüljön, most meg már mehet a levesbe? Neked hogy esne ez a szitu fordított esetben, ha neked lenne egy gyereked korábbi kapcsolatból, majd a párod le akarná pattintani, mert már közösen is összehoztátok a 3-at, így őrá már nincs szükség????
Gondolkozz el ezen. Tényleg ne tegyél semmit, mert csak magad alatt vágnád a fát. Ha ezzel előhozakodsz a párodnak, tuti elküld a búsba... és jogosan!
1. A gyerek amúgy is sokat van itt, ez a jövőben sem változna.
2. Én eleve nem akartam, hogy elvegyük, mert miért kéne elvenni az anyjától, de a párom hajthatatlan volt+, hogy bejött ez a csokk dolog, méginkább úgy gondolta.
3. Szemétségnek érezném, hogy elvegyük, mert én hiába szeretem nem én vagyok az anyja, de persze énis örültem volna, annak a 10 milliónak ezért beleegyeztem
4. A párom is szereti a saját gyerekét, nem csak a csokk miatt
5. Szóval szerintem nem lenne fer, mégha meg is nyernénk és azt egy szóval sem írtam, hogy nem szeretem, mert egész pici kora óta imádom
ha nem csak a pénzt látod benne, akkor ez mit jelent szerinted:
"Van már egy gyerekünk és gondoltuk, hát ha ő is hozzánk kerül legyen egy harmadik is és akkor még a csokkot is igénybe vehetjük"
Kár a bizonyítványodat már magyarázni, meg jönni itt az álszent fair-nem fair dumával...
Ha tényleg érdekelne az anya - mint ahogy írtad -, és nem a dollárjel jelent volna meg a szemedben, bele se mész az elhelyezési procedúrába.
Hiába magyarázkodsz, akkor is az a lényeg, hogy a támogatáshoz kellett volna. Szerinted nem fer elvenni az anyjától, de mégis bele mentél a csok miatt, de most már visszakoznál. A párodnak érdekes mód nem változott meg a véleménye amiatt, hogy ikreitek lesznek.
Amúgy meg nem tudom hány hetes vagy, de ha még az első trimeszterben vagy, sajnos még változhat az iker dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!