Ti maradnátok otthon ha nem lennétek rászorulva anyagilag, hogy menni kellene neked is dolgozni?
Senki nem mondta, hogy ha a gyerek beteg, akkor csak és kizárólag az anyuka maradhat vele otthon, van annak egy apja is. Ketten tán csak meg lehet oldani. Egyszer kétszer szóba jöhet nagymama, legrosszabb esetben ritkán ugyan, de babysitter. Az természetes, ha a gyerek közösségbe kerül, akkor minden sz*rt elkap és kéthetente beteg. De ez is egy akut folyamat, tart 1-2 évig, míg kijárja a bölcsit, vagy egy évet oviban. Utána semmi szükség arra, hogy egy ember otthon heverésszen. Akinek mégis olyan a gyereke, hogy minden második hetet otthon tölt még iskolás korában is, az menjen el kivizsgálásra, mert az a gyerek vmi komoly immunszuppresszált állapotban szenved. Ennyi. Nem értem, hogy van az, hogy vannak emberek, akik munka mellett, akár egyedülállóként látnak el több gyereket, mellette a háztartást, más meg minden kifogást hajlandó leírni, hogy de ő miért maradna mégis otthon. Bocs, de ki nem sz*rja le, hogy más mitcsinál? Én leírtam korábban, jól le is lettem pontozva, mert merészelek más forgatókönyvet is számításba venni, nem csak azt, ami a jelenlegi állapot, te meg csinálsz, amit akarsz. Isten áldjon, kívánom, hogy ne is szorulj rá sosem, hogy mégis dolgozni kelljen. Ismerek sajnos olyan családot, ahol apuka hónapokig nem talált állást, miután varatlanul elbocsátották, onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy anyuka dolgozzon e vagy sem. Páromat tesvérével egyedül nevelte az édesanyjuk, dolgozott több műszakban is, mégis rend volt a lakásban és értelmes felnőttek lettek a gyerekekből.
De még egyszer leírom, hogy elkerjüljük a sértődést: mindenki úgy csinálja, ahogy tetszik. Én leírtam, hogy én miért nem maradnék otthon, teljesen logikusan érveltem, hogy ez vkinek nem tetszik, akkor úgy járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!