Ha egyáltalán nem lenne muszáj visszamenned dolgozni, a
gyerek (ek) hány éves koráig maradnál otthon?
Figyelt kérdés
Lényegtelen, hogy azért, mert mondjuk a férj eleget keres, vagy mert neked van annyi tartalékod, vagy mert egy olyan képzeletbeli világban élünk, ahol az állam addig támogat, amíg csak akarod, mindegy, a lényeg az, hogy megteheted, hogy bármeddig otthon maradsz.
Ilyen esetben hány gyereked lenne, és mennyi idős korig maradnál otthon?
egy gyerek, és három éves koráig. Utána már kötelező az óvoda, nem lenne értelme otthon maradnom.
2016. ápr. 12. 17:41
2/18 anonim válasza:
3 gyerek lenne. Gyerekenként egy évet maradnék otthon (persze függene attól, hogy milyen időközönként érkeznének). Ideális világban 4, max 6 órában mennék dolgozni.
2016. ápr. 12. 18:06
3/18 anonim válasza:
Akkor 3 gyerekem lenne, és a legkisebb 10 éves koráig biztos otthon maradnék. Most 2 van és 2 évesek voltak, amikor vissza kellett mennem. Szeretem a munkámat, szerencsés vagyok. De ha választhatnék tényleg, akkor a gyerekek. Egy képzeletbeli csodás világban persze, mert most is választhatok így, csak akkor sokkal rosszabbul élnénk.
2016. ápr. 12. 18:08
4/18 anonim válasza:
Most 2 gyerekünk van, még egy biztos lenne.
A legkisebb 3-4 éves korában visszamennék 4 órában, aztán ha a legkisebb kezdi a másodikat 6 órában.
2016. ápr. 12. 18:12
5/18 anonim válasza:
ha nem kéne a pénz, akkor soha nem dolgoznék. helyette élvezném a hobbijaim, sportolnék, a gyerekekkel/férjemmel tölteném az időm.
2016. ápr. 12. 18:26
6/18 anonim válasza:
HA nem lenne muszáj visszamenni dolgozni, akkor nem mennék vissza. Bár imádom a munkám, annyi pénzért nem gürcölnék, mert annyit nem ér. (csak a társaság miatt szeretek járni)
2016. ápr. 12. 18:43
7/18 anonim válasza:
4 órába visszamennék mindenképpen, amikor oviba mennek.
2 gyerekünk van, így pont ideális.
2016. ápr. 12. 19:03
8/18 anonim válasza:
Ha nem lenne muszáj nem dolgoznék egyáltalán, pedig szeretem a munkám, de azért otthon lenni jobb. Ígyis úgy is 2 gyerek a max.
2016. ápr. 12. 19:39
9/18 anonim válasza:
a munkám itthonról is végezhető (újságíró vagyok), így ugyanúgy a gyerek fél éves korában, CSED után "mennék vissza" dolgozni, csak ugye nem fizikailag.:) de nekem a munkám a hobbim és az életem. több gyereket nem szeretnénk.
2016. ápr. 12. 19:49
10/18 anonim válasza:
1 gyerekem van,6-7 éves korág nem fogok dolgozni,viszont mellette tanulok.
Ha nem lenne muszáj dolgozni akkor 2 gyerekem lenne,és 10-12 éves korukig nem mennék vissza dolgozni (tehát míg önállóbbak nem lesznek) viszont folyamatosan képezném magam és tanulnék.Mint ahogy most is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!