Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egyáltalán nem lenne...

Ha egyáltalán nem lenne muszáj visszamenned dolgozni, a gyerek (ek) hány éves koráig maradnál otthon?

Figyelt kérdés

Lényegtelen, hogy azért, mert mondjuk a férj eleget keres, vagy mert neked van annyi tartalékod, vagy mert egy olyan képzeletbeli világban élünk, ahol az állam addig támogat, amíg csak akarod, mindegy, a lényeg az, hogy megteheted, hogy bármeddig otthon maradsz.

Ilyen esetben hány gyereked lenne, és mennyi idős korig maradnál otthon?

2016. ápr. 12. 17:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
egy gyerek, és három éves koráig. Utána már kötelező az óvoda, nem lenne értelme otthon maradnom.
2016. ápr. 12. 17:41
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
3 gyerek lenne. Gyerekenként egy évet maradnék otthon (persze függene attól, hogy milyen időközönként érkeznének). Ideális világban 4, max 6 órában mennék dolgozni.
2016. ápr. 12. 18:06
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Akkor 3 gyerekem lenne, és a legkisebb 10 éves koráig biztos otthon maradnék. Most 2 van és 2 évesek voltak, amikor vissza kellett mennem. Szeretem a munkámat, szerencsés vagyok. De ha választhatnék tényleg, akkor a gyerekek. Egy képzeletbeli csodás világban persze, mert most is választhatok így, csak akkor sokkal rosszabbul élnénk.
2016. ápr. 12. 18:08
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Most 2 gyerekünk van, még egy biztos lenne.

A legkisebb 3-4 éves korában visszamennék 4 órában, aztán ha a legkisebb kezdi a másodikat 6 órában.

2016. ápr. 12. 18:12
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
ha nem kéne a pénz, akkor soha nem dolgoznék. helyette élvezném a hobbijaim, sportolnék, a gyerekekkel/férjemmel tölteném az időm.
2016. ápr. 12. 18:26
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
HA nem lenne muszáj visszamenni dolgozni, akkor nem mennék vissza. Bár imádom a munkám, annyi pénzért nem gürcölnék, mert annyit nem ér. (csak a társaság miatt szeretek járni)
2016. ápr. 12. 18:43
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

4 órába visszamennék mindenképpen, amikor oviba mennek.

2 gyerekünk van, így pont ideális.

2016. ápr. 12. 19:03
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem lenne muszáj nem dolgoznék egyáltalán, pedig szeretem a munkám, de azért otthon lenni jobb. Ígyis úgy is 2 gyerek a max.
2016. ápr. 12. 19:39
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
a munkám itthonról is végezhető (újságíró vagyok), így ugyanúgy a gyerek fél éves korában, CSED után "mennék vissza" dolgozni, csak ugye nem fizikailag.:) de nekem a munkám a hobbim és az életem. több gyereket nem szeretnénk.
2016. ápr. 12. 19:49
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

1 gyerekem van,6-7 éves korág nem fogok dolgozni,viszont mellette tanulok.

Ha nem lenne muszáj dolgozni akkor 2 gyerekem lenne,és 10-12 éves korukig nem mennék vissza dolgozni (tehát míg önállóbbak nem lesznek) viszont folyamatosan képezném magam és tanulnék.Mint ahogy most is.

2016. ápr. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!