Ha egyáltalán nem lenne muszáj visszamenned dolgozni, a gyerek (ek) hány éves koráig maradnál otthon?
Lényegtelen, hogy azért, mert mondjuk a férj eleget keres, vagy mert neked van annyi tartalékod, vagy mert egy olyan képzeletbeli világban élünk, ahol az állam addig támogat, amíg csak akarod, mindegy, a lényeg az, hogy megteheted, hogy bármeddig otthon maradsz.
Ilyen esetben hány gyereked lenne, és mennyi idős korig maradnál otthon?
En megbiztam a ferjemben es ugy vallaltuk be a masodik gyereket h meg otthon voltam az elsovel es kozben megszunt a munkahelyem, ezalatt beutott ez a szeretos lebukas, elvaltunk, maradtam egyedulallo munkanelkuli anya, meg 2 evig volt eleg a felretett penzem.
Ilyen elozmenyek utan ezer szazalek h nem maradnek otthon kereset nelkul a gyerek 2 eves koraig sem. Masfel ev es utana 6oras munkarend lenne az optimalis. Szuksegem van felnott impulzusokra, es tapasztalatom szerint 18hos gyerek mar vagyik tarsasagra.
Soha és ugyanúgy kettő, mint most.
De ez nem jelentené azt, hogy semmivel se foglalkoznék és semmilyen kereső tevékenységet nem folytatnék. Csak még ki kéne találni, hogy mit.
Eddig 1gyermekunk van, szeptemberben kezdi az ovit, itthon voltam vele vegig, augusztusban lesz 3eve hogy itthon vagyok.
Szeptemberben beszoktazas es decemberben erkezik a kisteso. Igy mar nem megyek vissza dolgozni 2honapot. Addig utolerem magam vegre itthon 😂
A kistesoval is 3evet fogok itthon lenni ha marad minden igy. Szerencses vagyok, a ferjem keres annyit amibol meg felretenni is tudunk. A gyedem sem rossz.
Szoval szerencsesnek erzem magunkat.
A teso amint ovis lesz nyilvan visszamegyek dolgozni, 4-6oras munkaban fogok dolgozni.
Segitsegem nincs, minden nap nekem kell inteznem majd oket.
De nem teher ha 4ora munka mellett fozok mosok takaritok es megyek jovok a gyerekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!