Miert elitelendo az, ha az anyuka otthon van az ujszulottel, a 2 eves gyerek pedig bolcsiben van par orat?
Attól függ, milyen bölcsiben. Ha magánban, senkinek semmi köze hozzá, lehet, hogy még élvezi is a gyerek. De ha kieszközöli valamilyen módon az ingyenes önkormányzati bölcsit, és így elveszi a dolgozó anyák gyerekitől a helyet, az mélységesen elítélendő.
Sajnos személyesen érintett vagyok, hiába dolgozom napi 8 órában, nem vették fel a lányomat önkormányzati bölcsibe, hordhatom a fizetősbe, miközben kistesóval otthon lévő vagy egyszerűen csak a gyes alatt dolgozni nem kívánó anyák hamis munkáltatóval betették a gyereküket, és még mesélik is büszkén a játszón. :( Talán nem nagy baj, hogy róluk elég rossz a véleményem.
szerintem is itt a kérdés, hogy elveszed-e valaki elől a helyet?
én csanában dolgozom, a legtöbb picink ezen okból van bent.
én sajnálom őket, de a szülőket megértem valahol. biztos nagyon nehéz, de ez az időszak nagyon nehéz egy 2 évesnek. nem csak kevesebb törődést kap, de még minden egyébben is meg kell osztoznia a jövevénnyel és ezek után még "le is passzolják", szóval sok gyerek rosszul éli meg!
persze vannak tök nyitott gyerekek is, őket persze nem sajnálom :D tehát van olyan 2 éves aki önfeledten játszik, de 10-ből 8 a sarokban ül és várja anyát :(
Egyáltalán nincs igénye közösségre:) Az anyjára, a családjára van igénye. De sajnos vannak, akik saját maguk kényelme miatt beadják a kicsiket. Minek vesződni otthon vele, mikor lehet helyette kozmetikushoz, szoláriumba járni:
:)
Mert elveszi mástól a helyet aki dolgozna és akinek az adójából fenntartják a bölcsit. Anyuka azért kapja a GYED-et/GYES-t, hogy otthon legyen a gyerekekkel. Én biztos megvonnám attól, aki bölcsibe adja úgy, hogy nincs rá konkrét indoka (=dolgozik vagy súlyos betegség.)
(Abba nem megyek bele,hogy 2 évesnek való-e, sokféle nézet létezik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!