Miert elitelendo az, ha az anyuka otthon van az ujszulottel, a 2 eves gyerek pedig bolcsiben van par orat?
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 15:13
21/21 anonim válasza:
18. válaszoló:a Te kicsikéd CSANA-ban van,nem Állami intézményben!Én is fel voltam háborodva,hogy októbertől-februárig csak fizetős helyre tudtam vinni a gyerekemet azért,mert a bölcsiben van olyan 2 éves,akinek az anyukája úgy gondolja,Neki egyszerűbb ha csak az újszülöttel kell otthon foglalkoznia!Sajnos a vezetők felveszik a csókosokat.Basszus!Nekem meg 3 gyerekem van,és visszamentem dolgozni amikor a legkisebb 2 éves lett.Ám előtte senki rászorulótól nem vettem el a bölcsis helyeket a 2 nagyobb gyerekkel csak azért,mert egyszerűbb volt 1 gyerekkel otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!