Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti betartjátok azt otthon...

Ti betartjátok azt otthon (akinek van trambulinja), hogy egyszerre csak egy gyerek ugráljon benne?

Figyelt kérdés
244 cm-es trambulint néztünk ki, azt szeretnénk megvenni. A kislányom 4. szülinapján, a szülinapi zsúron adnánk oda az ajándékot, ami a kertben lesz felállítva. Vele együtt 5 hasonló korú gyerek lesz jelen. Valószínűleg mind együtt szeretnék kipróbálni, szerintem nem életszerű, hogy egyszerre csak egy menjen bele, de mondjuk az se hogy öten ott zsúfolódjanak...Ha ketten-hárman nem túl vadul játszanak benne, az még belefér szerintetek?
2015. márc. 6. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Nekünk is ekkora van, és ketten simán elférnek benne, nem szoktak ütközni (lányom és az unokatesója - 4 és 4,5 évesek).

De hárman már nem lenne kényelmes szerintem, öten meg főleg nem.

Szerintem kettesével próbálják ki.

2015. márc. 6. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
azért túl drágát ne vegyél majd,nekünk szomszéd kislánynak van,nemrég lett 5 éves, csak áll a kertben a trambulin, nem játszik benne. amúgy 2 simán elfér szerintem,aztán majd cserélnek
2015. márc. 6. 11:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon remélem hogy nem potyára veszem meg. A legolcsóbbat néztem, 35 ezer. Persze még személyesen is meg kell nézni, mennyire stabil, milyen minőség. De a játszóházban szinte csak azzal játszana folyamatosan.
2015. márc. 6. 11:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :-)
2015. márc. 6. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 5 méteres van, 120 kg a maxikum, amit javasolnak, igy max. 3 gyereket szoktunk ráengedni egyszerre. Kényelmesen elférnek.
2015. márc. 6. 11:39
 6/13 A kérdező kommentje:
5 méteres, nem írtad el? Hú, az baromi nagy! Ahhoz képest a teherbírása nem annyira sok, amit mi kinéztünk azt hiszem 100 kg körül bír...Kilóra nem lenne ugye gond a 3 gyerek, de mindenhol beleírják a tájékoztatóba hogy 1 személyes...
2015. márc. 6. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Unokahúgomnak van 5éves imádja, de én és húgom (16,18) is simán elugrálunk benne. Szerintem többen is használhatják.
2015. márc. 6. 12:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, tényleg rosszul emlékeztem, most megnéztem a dobozát, 4 méteres (nem 5).
2015. márc. 6. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyártó valószínűleg azért ír bele egyet, mert ha baleset lenne ütközésből, akkor ne tudják a szülők beperelni a gyártót, mert ugye nem az előírásnak megfelelően használták.

Kettőt vagy többet csak védősisakban engednék bele. Ugyanúgy ahogy biciklizni is csak sisakban. Ne az én gyerekem legyen az ezerből 1, aki koponyasérülést szerez.

2015. márc. 6. 13:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 10 évesen másik gyerekkel ugrált egy nagyban, eltört a lába, mikor egymásra estek. Két kicsinél többet biztos nem engednék be.
2015. márc. 6. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!