Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti betartjátok azt otthon...

Ti betartjátok azt otthon (akinek van trambulinja), hogy egyszerre csak egy gyerek ugráljon benne?

Figyelt kérdés
244 cm-es trambulint néztünk ki, azt szeretnénk megvenni. A kislányom 4. szülinapján, a szülinapi zsúron adnánk oda az ajándékot, ami a kertben lesz felállítva. Vele együtt 5 hasonló korú gyerek lesz jelen. Valószínűleg mind együtt szeretnék kipróbálni, szerintem nem életszerű, hogy egyszerre csak egy menjen bele, de mondjuk az se hogy öten ott zsúfolódjanak...Ha ketten-hárman nem túl vadul játszanak benne, az még belefér szerintetek?
2015. márc. 6. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt én is elfelejtettem írni,h nagynéném is bement az unokájával és amikor felé dőlt, megpróbálta kikerülni, így sikerült úgy meghúznia a lábát, h egy év után is fáj még neki.
2015. márc. 6. 13:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat...Igen, hallottam már én is balesetekről pl agyrázkódás. Szerencsére a gyerekem nagyon óvatos, nem fog benne vadulni ebben biztos vagyok, az hogy most többen is használnák kivételes alkalom, általában egyedül fog benne ugrálni. Sokszor használta már játszóházakban, és nem volt még belőle gond pedig ott nem egy gyerek szokott egyszerre ugrálni (bár nagyobb is a hely valamivel).
2015. márc. 6. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:

A mienk is ekkora, hat volt hogy négyen ugráltak benne, de nem sokáig, mert az mar szűkös. De hárman rendszeresen szoktak használni.

Nálunk is volt egyszer baleset, 2 eves volt a lanyom amikor megkapta, es egy nagyobb lánnyal (6 eves) ugráltak benne. A lanyom kicipzarozta a hálót, ki akart jönni, kozben a masik kislány ugrott egy nagyot es a lanyom lendülettol kiszaltozott a fübe, az arcára esett. Szerencsére nem lett baja csodával határos módon. De az ilyenre figyelni kell, miközben valaki ki akar jönni, akkor ne ugráljanak mellette, mert a lendülettol kieshet.

2015. márc. 6. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!