Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjemnek van igaza, vagy nekem?

Férjemnek van igaza, vagy nekem?

Figyelt kérdés

Lombikoznunk kell sajnos, több tényező miatt is.

Mindketten egyetértünk abban, hogy 3 gyereket szeretnénk, és még abban is hogy 2 fiút és 1 lányt ha lehet.

Én azt mondom, hogy próbáljuk meg egyszerre bevállalni mindhármat, így csak egyszer kell lombikozni, és csak egyszer kell kifizetni a kb. 1 millió Ft-ot (magánrendelőbe fizetősre mennénk), és csak 3 évig kell otthon maradni, nem 9-ig.

Ráadásul közel sem biztos, hogyha hármat ültetnek be, abból 3 baba is lesz, csak nagyon nagy szerencsével.

Ő viszont azt mondja, hogy szerinte túl sok lenne egyszerre 3 gyerek, amint az egyiket tisztába tettük már jöhet is újra a harmadik, ha az egyik sír,akkor rögtön az összes felébred, így semmit se tudnánk aludni. Ezért ő inkább szeretne 1,5- 2 évet hagyni mindegyik baba között.

Szerintem olcsóbb lenne egyszerre megpróbálni, és azért is jobb, mert így csak 3 évig pelenkázunk és maradunk ébren éjjel, úgy meg 10 évig.

Szerinte viszont mindenképpen kényelmesebb külön, és árban sincs különbség, mivel így hordhatják egymás babaruháját, örökölhetik a babakocsit, járókát, stb., ahelyett hogy egyszerre kellene mindenből 3-at venni.

Kinek van igaza?

Mi a jó döntés?

2016. ápr. 5. 14:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A rokonaid tudják, hogy nekik szülöd a gyerekeket? Hogy már eleve úgy tervezel, hogy ingyen nonstop bébiszitterek lesznek?

Ha igen, akkor nincs semmi baj, főleg, ha a férjed jól keres, illetve ki bírod egészíteni a GYEDeddel. (Alaphangon készülj a kicsiknek tápszerre, gyógytornára, egyszerre három mindenből)

Úgysem tudunk meggyőzni téged, hogy eszement ötlet ez, hajrá, vágj bele!

2016. ápr. 11. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!